Több mint 1 millióan használták már az ingyenes wifit a Tesco áruházakban

forrás Prim Online, 2012. szeptember 18. 10:16

Immár 109 Tesco áruház kínál ingyenes wifi-elérést, mely egyre népszerűbb a vásárlók körében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Tesco felmérései szerint az áruházi wifi felhasználók száma mára már meghaladta az egymilliót. Az ingyen wifin keresztül a vásárlók a Tesco Magyarország mobil alkalmazását is letölthetik, mely segít bevásárlólistát készíteni az akciós termékekből, és oda is vezet a legközelebbi Tescóhoz.

Az okostelefonok és az iPhone készülékek elterjedésével a Tesco is igyekszik lépést tartani, ezért vásárlói számára ingyenes wifi-elérést tett lehetővé áruházaiban. Jelenleg az ország 109 Tesco áruházában internetezhetnek  ingyen wifin az áruházakba betérők.
A Tesco vásárlói wifi felhasználókra vonatkozó felmérései alapján az elmúlt héten a felhasználók száma meghaladta a százezer főt, ami átlagosan több mint ezer internetezőt jelent áruházanként.
A vásárlók kedvelik az internetezés ezen módját, ez idáig országszerte több mint 1 000 000 felhasználó élt az ingyenes wifi-elérés lehetőségével a Tesco áruházakban.

Az ingyenes wifin keresztül letölthető a Tesco által korábban bevezetett telefonos alkalmazás is, amely forradalmasította a bevásárlást. Az AppStore ingyenes applikációjának letöltésével, egy gombnyomással elérhetőek a fontosabb termékkategóriák és a bővebb termékinformációk. A vásárlók így elsőként értesülhetnek a legjobb ajánlatokról, azonnal átlapozhatják bármely Tesco áruház akciós katalógusát, valamint akár útközben összeállíthatják bevásárlólistájukat a kiválasztott termékekből.

A Tesco Magyarország mobil alkalmazás lehetővé teszi a bevásárlólista mentését és elektronikus úton történő továbbítását is. Továbbá az áruházkereső és navigáló funkciók segítségével az alkalmazás használói könnyedén megtalálhatják az általuk kiválasztott, vagy hozzájuk legközelebb eső Tesco áruházat. Az egyszerű kezelési felület mindenki számára elérhetővé teszi a kényelmesebb, gyorsabb és gazdaságosabb bevásárlást.

A Tesco mobil alkalmazás iPhone készülékekre, illetve azon okostelefonokra is letölthető, melyek minimum 2.1 androidos operációs rendszerrel rendelkeznek.
A  mobil alkalmazásról további információ elérhető a http://www.youtube.com/watch?v=-Ondu-DGPCY  linken, ahol az áruházlánc egy játékos animáción keresztül mutatja be annak kezelését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05