A Universal összes zenéjével feltöltve érkeznek a HP legújabb gépei

forrás: Prím Online, 2012. november 13. 14:22

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is elérhető lesz az a zenei szolgáltatás, ami a HP és a Universal Music együttműködésében indult el. Az exkluzív tartalmakat kínáló HP Connected Music elindítását különleges No Doubt koncerttel ünnepelték meg. A párizsi La Maison de la Mutualitéban rendezett, zártkörű koncert volt a zenekar egyetlen európai koncertje ebben az évben, és egyben ez a HP és a Universal Music közös szervezésében megvalósult első esemény is.

A HP Connected Music az EMEA térségben értékesített, Microsoft Windows 8 operációs rendszert tartalmazó HP számítógépek és notebookok mindegyikén elérhető lesz. A szolgáltatás segítségével a zenekedvelők új formában élvezhetik a világ legnépszerűbb előadóinak produkcióit.

A HP Connected Music bemutatkozására a múlt héten szervezett No Doubt koncert volt az első azoknak a zártkörű koncerteknek a sorában, amelyeket a HP és a Universal közösen szervez majd Európában. A Windows 8-at futtató, otthoni felhasználásra szánt HP számítógépekre telepített HP Connected Music platform segítségével a felhasználók a Universal Music páratlan zenei katalógusának kínálatán túl exkluzív tartalmakhoz is hozzáférhetnek, és akár kedvenc előadójuk társaságában is részt vehetnek különböző eseményeken a következő év során.



Egy teljesen új zenei élmény

A felhasználók a Windows 8-at használó, otthoni felhasználásra szánt HP számítógépeken a HP Connected Music nyitóképernyőjéről egyebek mellett a következő HP Music Rewards szolgáltatásokat érhetik el:

·    zártkörű HP események: a Universal Music által képviselt előadók exkluzív, élő koncertjeinek megtekintése,
·    zenei élmények: felbecsülhetetlen értékű pillanatok, mint például exkluzív, rövid találkozók kedvenc sztárokkal, stúdiólátogatások vagy akár közös ebédek népszerű előadókkal
·    VIP utazások: exkluzív személyes látogatások a művészeknél, az utazás és a szállás költségének fedezésével.

A Windows 8 alapú HP otthoni számítógépeken a HP Connected Music platformján továbbá lehetőség van a Universal Music teljes – az iparágban a legnagyobbnak számító – zenei kínálatának ingyenes streamingelésére 90 napig, ezen felül az új HP Spectre és HP Envy PC-k tulajdonosai havi 10 dalt ingyenesen letölthetnek, szintén 90 napon keresztül.

“Innovatív partnerségünknek köszönhetően új, eddig el nem ért közönségrétegek számára kínálunk egyedülálló felhasználói élményt. A HP technológia segítségével reményeink szerint a már meglévő piacainkon túl olyan új területeken is elérhetővé válik ez a megoldás, ahol eddig nem állt rendelkezésre legális digitális zeneszolgáltatás.” – tette hozzá Olivier Robert-Murphy, a Universal Music Group globális new business vezetője.
Elérhetőség

A HP Connected Music mától elérhető minden olyan új HP otthoni számítógépről az EMEA régióban, melyen Microsoft Windows 8 fut.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05