Samsung Galaxy Note II a Telenor kínálatában

forrás: Prím Online, 2012. november 16. 12:39

Megérkezett a Telenorhoz a Samsung legújabb csúcskészüléke, a Galaxy Note II. Az okostelefonok és táblagépek tulajdonságait egyesítő Note elődjénél még kifinomultabb dizájnnal, továbbfejlesztett íróeszközzel és a jelenleg elérhető egyik legerősebb hardverrel rendelkezik.

November 15-étől a Telenor ügyfelei is megvásárolhatják a Samsung legújabb hibrid készülékét. Bár a Galaxy Note II-t elődjénél is nagyobb kijelzővel látták el, innovatív, kifinomult tervezésének köszönhetően mégis könnyedén simul a kézbe.

A készülék 5,5 hüvelykes képátlóval és Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, így akár útközben is élvezhető a tökéletes képélmény, legyen szó videók vagy fotók nézegetéséről. A 8 megapixeles kamerával kiváló minőségben örökíthetők meg az emlékezetes pillanatok, és akár full HD minőségű videó felvételek készíthetők.



A Note készülékek jellegzetessége, az S Pen az új modellben még több szoftvertámogatást és további különleges sablonokat kapott, így minden eddiginél kreatívabban használható. A speciális tollat a kijelző már másfél-két centiméteres távolságból is érzékeli, és akár hívás közben is lehet vele jegyzeteket készíteni.

A Galaxy Note II-n az Android legújabb, 4.1-es (Jelly Bean) változata fut, és 1,6 GHz-es, négymagos processzora az egyik leggyorsabb okostelefonná teszi a piacon. Hogy minden funkciójában kitartó társa lehessen felhasználójának, 3100 mAh-s akkumulátorral szerelték fel, mely egyetlen feltöltéssel képes akár 24 órán át is működni.

A készülék 16 GB-os belső memóriával kapható, mely igény szerint microSD kártyával tovább bővíthető. A Samsung Galaxy Note II kétéves hűség és kétéves tarifamegtartás mellett, Smarttarifa Extra 6 előfizetéssel már 29 900 Ft-ért megvásárolható.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05