SAP arany fokozatú partnerminősítést kapott az Enterprise Group

forrás: Prím Online, 2013. január 9. 14:19

Az Enterprise Group SAP arany fokozatú partnerminősítést kapott. Az SAP legmagasabb szintű fokozatának köszönhetően az Enterprise Group még gyorsabb és rugalmasabb iparág specifikus SAP rendszerbevezetést, illetve támogatási és tanácsadó szolgáltatásokat kínál nagyvállalati ügyfeleinek, kedvezőbb feltételekkel.

Az Enterprise Group Consulting üzletágának fő tevékenységi területe az iparág specifikus SAP bevezetés és tanácsadás, valamint szakemberei a medikai alkalmazás, dokumentum- és folyamatkezelés, továbbá call center és contact center megoldások bevezetésében is közreműködnek.

A vállalat 2013. január 4-én sikeres üzleti és szakmai együttműködést követően elérte az SAP arany fokozatú partneri szintjét. Az Enterprise Group tavaly októbertől tevékenykedik az SAP Szakértői Partner Központjaként (PcoE - Partner Center of Expertise) és az új, legmagasabb szintű partnerségnek köszönhetően a vállalat Consulting üzletága még rugalmasabb SAP bevezetési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújthat a különböző iparágakban jelenlévő ügyfeleinek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05