iPhone kompatibilis nyomtatókkal bővít a Zebra

forrás: Prím Online, 2013. február 22. 14:54

Az automatikus azonosítástechnológiában élenjáró Zebra Technologies ma jelentette be az iMZ220 és iMZ320 nyomtató piacra dobását. Az új mobil nyomtatók azoknak az eladáshelyi nyomtatóknak a családjához tartoznak, amelyek különösen a kiskereskedelem és a vendéglátóipar területén segítik a tranzakciók gyors lebonyolítását és ezzel a fogyasztói elégedettség és a kiskereskedő hatékonyság növekedését. A termék különlegességét a “Made for iPod®/iPhone®/iPad®” címke jelzi, amely arra utal, hogy a nyomtató nyugták, számlák, jegyek, szállítójegyek és további dokumentációknak az Apple eszközökről indított kinyomtatására alkalmas. Az Apple által nyújtott platformon túl az iMZ nyomtatók alkalmasak a többi vezető okostelefon- és tabletgyártó, így az Android™, Windows® Mobile és Blackberry platformokkal való kompatibilitásra is.

Az egyik legjelentősebb angol kiskereskedelmi elemző cég, az IHL Group vezető elemzője szerint “a kiskereskedők mindössze egyharmada alakította ki pontosan, hogyan is illeszti be a mobil eszközöket az üzleteibe”.“Az eladáshelyi POS nyomtatók esetében ez az arány még ennek a felét sem éri el. Mindez azt is jelenti, hogy akik viszont pontosan végiggondolt, határozott lépéseket tesznek, komoly előnyre tesznek szert. Aki a mai, ezer szállal összekapcsolt világban nem veszi figyelembe az okostelefonok, a tabletek és a többi mobil eszköz térhódítását, óhatatlanul lemarad a versenyben.” — mondta Lee Holman.

A Zebra arra törekszik, hogy a mobil megoldásokat kínálatába integrálja, ezzel pedig partnereinek lehetővé tegye a gördülékeny installálást és az alkalmazások gyors használatát, ezzel pedig segítse a beruházási költségek mielőbbi megtérülését. A kiskereskedelem és a vendéglátás mellett számos további iparág is egyre jobban nyit a mobil megoldások felé. A különböző hatósági és közüzemi mobil megoldások között jól ismert a parkolójegy nyomtatás vagy a mérőállás leolvasásának rögzítése és számlázása, míg a szállítási és logisztikai megoldások esetében a még pontosabb készletkezelés és a távoli munkaerő hatékonyabb munkavégzésének biztosítása a cél.

Az új iMZ nyomtatók elsősorban a kiskereskedelem, a mobil munkaerő, a szállítás, a logisztika és a vendéglátás területén terjedhetnek el. A nyugták, számlák, rendelések,  jegyzékek, fuvarlevelek és szállítójegyek legkülönbözőbb fajtái készülhetnek majd az új nyomtatókon.

Minderről bővebb információt a http://www.zebra.com/imz-series oldalon lehet találni.
 

Kulcsszavak: iPhone nyomtató printer Zebra

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50