Keresik Magyarország legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit

MTI Sajtóadatbank, 2013. március 26. 10:05

Keresik Magyarország legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit: a Szuperdiák versenyre április 10-ig lehet jelentkezni.

A megmérettetésre a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos, a Java programozási nyelvet ismerő hallgatói nevezhetnek az office_hu@markmyprofessor.com címre küldött önéletrajzzal. A jelentkezők közül a szakmai zsűri az első körben 15 diákot választ ki, akik a következő fordulóban mérhetik össze tudásukat a Miskolci Egyetemen - közölte a verseny kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel. További információkat a http://markmyprofessor.com/szuperdiak.html oldalon olvashatnak az érdeklődők.

 

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Spinoff Extra: topvezetőktől tanulhatnak a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

A Spinoff Klub a győri Széchenyi István Egyetem nagy sikerű közösségépítő, innovációgazdasági programsorozata, amelyen meghívott előadók panelbeszélgetés keretében tárgyalják meg a legfrissebb technológiai trendek üzleti vonatkozásait. A mostani félévtől a brand újabb rendezvénnyel bővül: a Spinoff Extra során sikeres topmenedzserekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők – elsőként, március 20-án, szerdán dr. Szászi István, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója lesz a vendég.

2024. március 18. 14:37

Felvételi: a legjobbak között a DE

Az idei általános felvételi eljárásban is kiemelkedő eredményt ért el a Debreceni Egyetem. Csaknem tízezren jelölték meg első helyen az intézményt, ezzel az eredménnyel továbbra is az ország legnépszerűbb vidéki egyetemének számít. Ebben az évben is a Gazdaságtudományi Kar és a Bölcsészettudományi Kar szakjaira jelentkeztek a legtöbben.

2024. március 18. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15