Az ASUS ROG Maximus VI Extreme nyolc új teljesítményrekordot is beállított

forrás: Prím Online, 2013. június 23. 10:21

Az ASUS ma arról számolt be, hogy az Intel® Z87 lapkakészletére épülő Republic of Gamers Maximus VI Extreme alaplap döntő fölényt, 91 százalékos eredményt ért el a Computex Taipei 2013 túlhajtási rendezvényén, amelyet az Intel® és a Corsair® szponzorált. Az alaplap emellett egy másik összejövetelen is magáénak mondhat nyolc teljesítmény-világrekordot, amelyet az ASUS főhadiszállásán tartottak mindössze néhány nappal a megjelenés után.

Tizenegyből tíz győzelem az Intel® és a Corsair® Computexes túlhajtási rendezvényén
A sokféle márka csúcskategóriás, túlhajtásra tervezett alaplapjával versengve a Maximus VI Extreme tizenegy esetből tízszer (91 százalékban) megszerezte a győzelmet az Intel® és a Corsair® Computexes túlhajtási rendezvényén. Részletek: http://rog.asus.com/236692013/overclocking/total-domination-team-asus-maximus-vi-extreme-overclocking-champions/



Nyolc megdöntött világrekord
Az ASUS and Republic of Gamers (ROG) azon elkötelezettségét, hogy a túlhajtókat a lehető legjobban kiszolgáló alaplapokat gyártson, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Maximus VI Extreme alaplapon már a leggyorsabb, 4. generációs Intel® Core™ i7 processzorok kaptak helyet. Egy ilyen processzort a Mad222 álnevű túlhajtó kis híján 7,1 gigahertzig tudott felhúzni! Az alaplap emellett a négy DDR3 DIMM memóriával is rekordot döntött: ezek a lenyűgöző 3957 MHz-es eredménnyel bizonyultak a legjobbnak, így jelenleg ez az alaplap a leggyorsabb négy DIMM DDR3 memóriamodulos, Z87 lapkakészletű alaplap.

Hat további – PiFast, SuperPi 32M, 3DMark01, 3DMark05, 3DMark06 és AquaMark3 – új világrekordot is sikerült beállítani. Az ASUS neves túlhajtókat is meghívott a vállalat központjába, hogy a ROG-csapat olyan elismert túlhajtóival dolgozzanak együtt ezeken az új rekordokon, mint Andre Yang, Shamino és TL. A vendégek között Christian Ney, Fredyama, Hazzan, Slamms, Smoke, Sofos1990 és Youngpro képviseltették magukat. Az esemény június 10 és 13 között, a Computex Taipei 2013 zárása után került megrendezésre.

A Maximus VI Extreme alaplapról
A világverő kiválóság hosszú hagyományára építő Maximus VI Extreme a legfrissebb ASUS ROG alaplap-tervezési eredményeket és mérnöki tudást képviseli. A legnehezebb versenyszerű túlhajtási és feszültségnövelési helyzetekkel is könnyen megbirkózó, csúcskategóriás alkatrészek mellett a Maximus VI Extreme innovatív belső/külső OC Panel túlhajtási és figyelőkonzollal, Extreme Engine Digi+ III digitális tápellátási architektúrával, beépített 802.11ac Wi-Fi-vel rendelkező mPCIe II Combo eszközzel, Bluetooth 4.0 kapcsolattal és az NGFF ultravékony SSD-inek támogatásával is fel van szerelve. Számos olyan összetevője van, amelyek gyorsan a hardveres túlhajtók első számú kedvencévé váltak.

Elérhetőség és árak
Az ASUS Maximus VI Extreme alaplap már megvásárolható hazánkban, mégpedig 115 900 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói áron.
 

Kulcsszavak: játék alaplap Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09