Új Dell Latitude Ultrabookok és laptopok

Intelligencia eleganciával párosulva

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 28. 14:05

A Dell bemutatta biztonságos, könnyen kezelhető és megbízható üzleti számítógépeinek legújabb képviselőit: a Latitude 7000-es Ultrabookokat, valamint a Latitude 5000 és Latitude 3000 sorozatot. A termékcsalád új, érintőképernyővel is rendelhető modelljeiben a Dell a kifinomult kialakítást a minőségi kivitelezéssel és a kompromisszumot nem ismerő tartóssággal ötvözte.

Első osztályú biztonság és kezelhetőség, kiemelkedő megbízhatóság

 

A Dell üzleti laptopjai a világ legbiztonságosabb laptopjai közé tartoznak: a 7000-es sorozat Latitude 12 és 14 modelljei pedig a világ legbiztonságosabb Ultrabookjai közé sorolhatók. A modellek a kategóriában elérhető legjobb Dell Data Protection adatvédelmi megoldásokkal, a Dell Data Protection| Encryption rendszeren alapuló átfogó titkosítással, és csúcstechnológiájú, a Dell Data Protection| Protected Workspace megoldáson alapuló védelemmel rendelkeznek. A Dell úgy fejlesztette legújabb üzleti számítógépeit, hogy azok használatával csökkenteni lehessen az informatikai eszközökre fordított időt, illetve költségeket. A gyorsabb központi telepítés, a jobb felügyelet és a könnyebb frissíthetőség érdekében a modellek egyedi Intel vPro-bővítményekkel és automatizált eszközökkel érhetők el.

Dell Latitude E7440

 

Latitude Ultrabookok és laptopok a legmagasabb minőségű anyagok - csiszolt alumínium, megerősített magnéziumötvözet, erős acélzsanérok, szőtt szénszálak, tartós porszórással festett alsó rész, cseppálló billentyűzet és LCD-tömítés - felhasználásával készültek. Az érintésvezérelt kijelző optimális képet, megfelelő érintési érzékenységet, fényerőt és tartósságot biztosít. A Latitude 7000, 5000 és 3000 sorozat érintőképernyőinek Corning Gorilla Glass NBT technológiája akár tízszer karcállóbb a nátronmész üvegnél, amely a laptopképernyők legelterjedtebb alapanyaga. A Latitude laptopok StrikeZone(tm) rázkódásvédelemmel, gyors válaszidejű leesésérzékelővel, valamint gumiból készült merevlemez-szigeteléssel is rendelkeznek. A Latitude termékcsalád felülmúlja versenytársait a külső felek által végzett, MIL-STD 810G tartóssági tesztek során.

 

Az új Latitude 7000, 5000 és 3000 sorozat: megbízható, jól kezelhető és lenyűgöző megjelenésű

 

A karcsú és sokoldalú Latitude 7000 sorozat modelljei a legbiztonságosabb és kiemelkedően könnyen kezelhető, megbízható Ultrabookok legújabb generációját, illetve a mobilitást és kifinomult üzleti stílust képviselik. Az alacsony feszültségigényű Intel processzorokkal felszerelt vékony, könnyű és tetszetős Ultrabookok teljesen új alapokra helyezik a vállalati laptop fogalmát.



A Dell Latitude 7000 sorozat Ultrabookjai:

 

* Könnyen hordozhatók, hiszen a 12 hüvelykes modell akár 20 mm vékony és 1,3 kg tömegű is lehet.


* Könnyen kezelhetőek, mivel egyedül a Dell alkalmazza az olyan integrált felügyeleti funkciókat, mint például az Intel vPro-bővítmények, továbbá azokat az automatizált eszközöket is, amelyek képesek a Microsoft System Center és a Dell KACE rendszerekhez csatlakozni.


* A világ legbiztonságosabb Ultrabookjai közé tartoznak. Kategóriavezető végponti biztonsági megoldásaik között található az átfogó titkosítás, a továbbfejlesztett hitelesítés és az egy forrásból működő csúcstechnológiájú kártevőkezelés. Emellett a sorozat modelljei a legszigorúbb FIPS 140-2 (3. szintű) tanúsításnak felelnek meg a rendszerlemez titkosítását illetően.


* A megbízhatóság érdekében minden egyes modell szigorú, külső felek által végzett tartóssági teszteken esett át. A Latitude 7000 minden tagját csúcsminőségű anyagokból, például alumíniumból, hármas fémötvözetű gépházból és karc- és ütésálló, optimális fényerőt biztosító Corning Gorilla Glass NBT üvegből készült kijelzőből állították össze.


* A Latitude 7000-es Utrabookok egyedülállóan visszamenőleg is kompatibilisek a meglévő Latitude (E-) dokkolókkal.


* Innovatív WiGig vezeték nélküli dokkolóval rendelkeznek, így a Dell Ultrabookjai az első és egyetlen Ultrabookok, amelyek lehetővé teszik a kijelző és egyéb perifériaeszközök összegubancolódó vezetékek nélküli csatlakoztatását.

 

A Dell Latitude 7000 sorozatának Ultrabookjait kiegészítik az új Latitude 5000 és 3000 sorozatok, amelyek tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy minden méretű vállalakozás biztonságos, kezelhető és megbízható gépeket üzemeltethessen.

Dell Latitude E7440



Az 5000-es sorozat Latitude 14 és Latitude 15 modelljei  14,1 vagy 15,6 hüvelykes kijelzőjükkel megfelelnek a legtöbb munkahelyi elvárásnak.

 

A sorozat tagjainak további jellemzői:

 

* Megbízható mobil működtetés rendkívül alacsony feszültségigényű, hosszabb akkumulátor-üzemidőt biztosító Intel Core i7 processzorokkal; különálló grafikus processzor a nagyobb számítási teljesítmény és a jobb minőségű vizuális élmény érdekében; választható SSD vagy SSD-hibrid meghajtó.


* Karc- és ütésálló, optimális fényerőt biztosító Corning Gorilla Glass NBT üvegből készült érintőképernyők.


* Választható mobil szélessávú kapcsolat, Bluetooth és vezeték nélküli LAN - így az internetkapcsolat gyakorlatilag bárhol elérhető - valamint HD felbontású webkamera és több mikrofon a nyalábformálásához, amelyek használatával bárhonnan hatékony kommunikáció folytatható.


* Kompatibilitás a Latitude E termékcsaládba tartozó dokkolókkal, amelyek akadálymentesen csatlakoztathatók a díjnyertes Dell monitorokhoz, vezeték nélküli billentyűzetekhez és egerekhez.

Dell Latitude 5540



A Latitude 3000 sorozat a Dell legújabb termékcsaládját képviseli az oktatási célra és kisvállalati ügyfeleknek szánt belépőszintű üzleti laptopok között.

 

A 3000-es sorozat Latitude 14 és 15 modelljeinek jellemzői:

 

* A High Accelerated Life Testing (HALT tesztelési) eljárás során tesztelt tartós és megbízható gépház. A tesztelés során a zsanérokat, a billentyűzetet és a készülékre kifejtett erőhatások hatását is megvizsgálták.


* 4. generációs Intel Core processzorok Turbo Mode üzemmóddal a lehető leggyorsabb adatfeldolgozás érdekében.


* Különálló grafikus processzor akár 2 GB videomemóriával a nagyobb feldolgozási teljesítmény és a jobb minőségű vizuális élmény érdekében.


* Vékony (21-25 mm-es) és könnyű (akár 1,55 kg-os) a könnyebb hordozhatóság érdekében.


* Választható 14 és 15,6 hüvelykes, tükröződésmentes LCD-kijelző a jobb vizuális élmény érdekében. Érintőképernyővel is megrendelhető.


* Integrált mikrofon és HD felbontású webkamera a távoli együttműködés és kommunikáció biztosításához.

 

Elérhetőség

 

Az Dell Latitude 7000, 5000 és és 3000 sorozat új modelljei 2013. október közepétől lesznek elérhetőek Magyarországon.

Dell Latitude 3540

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09