Továbbfejlesztették a Microsoft Dynamics NAV mobilalkalmazását

forrás: Prím Online, 2013. október 26. 11:24

A MobileNAV megoldás lehetővé teszi a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert használók számára, hogy az irodán kívül dolgozó munkatársak is hozzáférjenek a központi adatbázishoz, annak funkcióihoz mobil eszközön keresztül.

A MultiSoft Számítástechnikai Kft. 42,4 millió forint összegű vissza nem térítendő állami támogatáshoz jutott a Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása a közép-magyarországi régióban című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A MultiSoft a pályázaton elnyert összeget a Microsoft Dynamics NAV mobil eszközökön elérhető alkalmazásának (MobileNAV) továbbfejlesztésére fordította.



A termék továbbfejlesztése során - az érdeklődői igények figyelembevételével – a következő célok valósultak meg:



-    Az alkalmazás táblagépekre történő optimalizálása, felhasználóbarát felületének kialakítása.
-    A megoldás Windows Phone 8 operációs rendszerre való implementálása.
-    A termék Windows CE és Windows Mobile platformokra való kifejlesztés.
-    A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer legújabb verziójához (NAV 2013) való illeszkedés megvalósítása.
-   Az alkalmazás funkcionalitásának bővítése. Ezen belül is a legfontosabb az offline üzemmód kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolat hiányában is zökkenőmentes legyen a munkavégzés.



A továbbfejlesztés eredményeképpen egy sokkal teljesebb és kifinomultabb üzleti mobil alkalmazás valósulhatott meg, aminek köszönhetően az eddig le nem fedett szegmens számára is megoldást tud adni a MobileNAV alkalmazás.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05