Kis- és középvállalatok informatikusainak indít hálózati képzéseket a D-Link

forrás: Prím Online, 2014. február 1. 11:16

A D-Link Magyarország kis- és középvállalatok informatikusainak hasznos ismereteket biztosító képzést indít 2014 februárjában D-Link Mérnöktovábbképző Kurzus néven. A tavaszi szemeszterben a legújabb vezetékes és vezeték nélküli hálózati ismeretek mellett betekintést biztosít a kurzus az IP alapú videómegfigyelés témakörébe is. Az alap- és közép szinten induló képzésekre korlátozott számban jelentkezhetnek a hazai kis- és középvállalatok IT munkatársai.

Az elmúlt években robbanásszerű fejlődés következett be a hálózati technológiák terén: a saját eszközök vállalati hálózatra kapcsolása (BYOD), a virtualizáció, a mobilkészülékek üzleti célú alkalmazása új biztonsági és strukturális követelményeket támaszt. Az ezeknek a követelményeknek történő megfelelés jelentős versenyelőnyt biztosíthat. Ehhez azonban felkészült szakemberekre van szükség olyan időszakban, amikor a költségmegtakarítások a továbbképzéseket is behatárolják.


Ezt felismerve a D-Link Magyarország 2014-től a kis- és középvállalatok számára is elérhetővé tette Mérnöktovábbképző Kurzusát. A Kurzus tavaszi szemeszterében switching, üzleti vezeték nélküli hálózatok és IP megfigyelés témákban tartott egynapos alap- és kétnapos, gyakorlati feladatokat is tartalmazó közép szintű tanfolyamokra lehet jelentkezni.


A tanfolyamok hasznosak minden rendszergazdának, hálózati adminisztrátornak vagy üzemeltetéssel foglalkozó informatikusnak.


A meghirdetett tanfolyamokra korlátozott számban lehet jelentkezni, így érdemes minél hamarabb regisztrálni. Jelentkezni a következő linken lehet:

https://docs.google.com/a/dlink.com/forms/d/1XwXLBnT6nKvA2qmH8GE-_DbQkA0qbaZsUhnOty1b6wU/viewform




 

Kulcsszavak: hálózat oktatás D-Link

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50