Új prémium monitor az LG-től

forrás: Prím Online, 2014. február 1. 10:00

Az LG bejelentette legújabb, 24 hüvelykes, Full HD felbontású IPS monitorát. Az MP76 Crystal Float állványával és az LG új, szupervékony, CINEMA SCREEN kialakításával rögtön felhívja magára a figyelmet. Az IPS kijelzőnek köszönhetően a monitor kiemelkedő képminőséget biztosít, amihez az LG villódzásmentes (Flicker-Safe) technológiája és az olvasás mód (Reader Mode) is hozzájárul.

„Az MP76 tökéletes összhangba hozza a modern külsőt, a kiemelkedő képminőséget és a kényelmi funkciókat” — mondta el Hyoung-sei Park, az LG Electronics informatikai megoldások üzletágának (IT Business Division) vezetője. „Az LG továbbra is olyan prémium monitorokat gyárt, amelyek megfelelnek a fogyasztók folytonosan változó igényeinek, legyen szó akár otthoni, akár irodai felhasználásról.”

 

Az MP76 elegáns, fémes borítást kapott, és átlátszó Crystal Float állványon nyugszik. Sötét háttér előtt mindez olyan hatást kelt, mintha a monitor lebegne. A készülék modern, kifinomult és letisztult megjelenése szinte bármely berendezéshez harmonikusan illeszkedik, sőt még falra is szerelhető. Az MP76 vékony keretbe foglalt, továbbfejlesztett CINEMA SCREEN formatervezésű, 60 cm (24") képátlójú, Full HD felbontású IPS kijelzője bámulatosan élethű képpel kápráztatja el nézőit.

 

Az MP76 IPS („in-plane switching”) technológiájú kijelzője élethű színeket, pontos képmegjelenítést és magával ragadó, részletgazdag képet biztosít. Az IPS monitorokon a mozgó témák megjelenítése is sokkal „simább”, mint a konkurens kijelzőtechnológiákon. Az eredmény nem csak abban jelentkezik, hogy a mozgások folyamatosabbnak tűnnek, hanem a néző szeme is kevésbé fárad el. Mindezt megkoronázza, hogy a Full HD felbontású LG MP76 IPS monitor lenyűgözően széles betekintési szöggel büszkélkedhet.

A mindennapos számítógépes feladatok elvégzését számos innovatív képfeldolgozási funkció teszi kényelmessé és élvezetessé. Olvasás üzemmódban például bármely kép háttere papírhoz hasonlóvá válik, így kellemesebb és kevésbé megterhelő lesz a szem számára. Mindezen felül a monitor az LG által kifejlesztett, TÜV-minősítéssel rendelkező Flicker-Safe technológiát is alkalmazza, amellyel szinte teljesen kiküszöböli a képernyő villódzását. Ez a funkció további védelmet nyújt a szemfáradtság ellen.

 

Kiemelkedő képminőségüknek és szemet gyönyörködtető külsejüknek köszönhetően az LG IPS monitorok az elmúlt években nemzetközi hírnévre tettek szert. Az elnyert iparági díjak között megtalálható például a német Plus X díj, a Red Dot Design díj, valamint a japán G-Mark.

 

Kulcsszavak: LG monitor IPS

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05