ASUS GTX Titan Black: Brutál grafikus kártya exkluzív hangolással

forrás: Prím Online, 2014. február 19. 16:01

Az ASUS ma bejelentette egy új grafikus kártya, a GTX Titan Black megjelenését, amelynek lelke a vadonatúj, 980 MHz-es sebességre képes GeForce GTX Titan Black grafikus feldolgozóegység (GPU), és amelynek tökéletesített, hozzáférhető, egyszerű és rendkívül biztonságos túlhajtását az exkluzív GPU Tweak technológia biztosítja.

A 6 gigabájtnyi szupergyors GDDR5 videomemóriával felszerelt GTX Titan Black használói számára további előnyt jelent az NVIDIA GPU Boost 2.0 és G-SYNC technológiák használata. A GTX Titan Black nem csak igazi erőmű a grafikus kártyák között, de elegáns, formatervezett fekete hűtőjével azoknak is megfelel, akik a lehető legjobb játékélmény mellett az ütős vizuális megjelenést is elvárják.



Exkluzív hangolási technológia a GTX Titan Black összes lehetőségének maradéktalan kihasználásához


A GTX Titan Black egy rendkívül nagy teljesítményű kártya, amely szuperszámítógép-szintű grafikus teljesítményt ad a lelkes rajongók kezébe – ráadásul a GPU Tweak használói még a GeForce GTX Titan Black grafikus feldolgozóegység teljesítményén is facsarhatnak egyet.


A GPU Tweak egy exkluzív ASUS-eszköz, amellyel finoman, egy intuitív felületen szabályozhatók a GPU és a videomemória órajelsebességei és feszültségértékei is, a hűtőventilátorok sebessége és a fogyasztási küszöbértékek.


A kártya szolgáltatásai között emellett megtalálható a GPU Tweak Streaming is. Ezzel az eszközzel felhasználók valós időben oszthatják meg a képernyő tartalmát az interneten – így mások is nézhetik, mit és hogyan játszanak éppen. Még arra is van lehetőség, hogy a lejátszóablakhoz címet, görgetett szöveget, ábrákat és webkamerás képet rendeljenek.


Az új kártyához az NVIDIA GPU Boost 2.0 is jár, amely nem csak a GTX Titan Black GPU órajelsebességét növeli meg, de a tápellátás és a hőmérséklet teljes körű szabályozására is lehetőséget ad – gyorsabb vizuális megjelenítést és izgalmasabb játékot kínálva.



Fantasztikusan zökkenőmentes, moziszerű vizuális élmény, szakadozás nélkül


A GTX Titan Black teljes mértékben támogatja a legfrissebb DirectX 11.2 szabványt. Ez lehetővé teszi a GPU alapú tesszellációt (vagyis hogy az ismétlődő mintázatokat a grafikus feldolgozóegység számolja ki), hogy a játékjelenetekben több geometriai elem legyen látható, és ezek még részletesebben jelenhessenek meg – és ezzel a karakterek szinte moziminőségű részletességgel kelhessenek életre.


A kártyába az új NVIDIA G-SYNC technológiát is beépítették, így az készen áll a játékok következő generációjának kiszolgálására is. Ha a GTX Titan Black-et egy G-SYNC-kompatibilis képernyőhöz csatlakoztatják, akkor az szinkronizálni fogja a képfrissítési sebességet a GPU képkirajzolási sebességével, aminek lenyűgöző gördülékenység és elképesztően gyors válaszidő lesz a következménye. Ezzel pedig a játékosok elfelejthetik a szakadozást, az akadásokat és a csúszásokat – a villámgyors játékok kora jön.

Elérhetőség és árak


Az ASUS Titan Black 2014. február 18-án kerül a boltokba a világ minden táján. A hazai ajánlott bruttó végfelhasználói ára 294 990 Ft.

 

Kulcsszavak: Asus grafikus kártya

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05