Bemutatkozott a Sony Xperia M2

4G képes, qHD kijelzős modell a középkategóriában

forrás: Prím Online, 2014. február 24. 13:12

A Sony az MWC-n mutatta be 4G/LTE képes Xperia M2 okostelefonját, A középkategóriás versenyző prémium felhasználói élményt nyúj a kategóriájában fellelhető legjobb processzornak, a gyártó kijelzők terén szerzett szakértelemnek, a pengeéles 8 megapixeles Exmor RS for mobile szenzornak és a Sony kínálta multimédia szórakozásnak köszönhetően.

A Sony legjobb technológiái

 

Az Xperia M2 magas színvonalú technológiát nyújt megfizethető áron. A Sony prémium okostelefonokban megtalálható OmniBalance kialakítás, az ultragyors processzor és a nagy qHD kijelző egyesül a briliáns teljesítménnyel. A felejthetetlen szórakozást pedig az egyedi Xperia kamera, zene, - és filmes alkalmazások biztosítják. 

 

Szórakozás bárhol, bármikor

 

Az Xperia M2 médiaalkalmazások széles tárházát kínálja az egyedülálló szórakozáshoz. Az Xperia M2 tulajdonosok várhatóan letölthetnek három új kasszasiker filmet a Sony Pictures-től digitális formában, többek között a Phillips kapitányt és Az elnök végveszélybent. A Music Unlimited szolgáltatáson keresztül az Xperia M2 tulajdonosok 25 millió zeneszámhoz kapnak 30 napos ingyenes hozzáférést, a Privilege Movies applikáció pedig biztosítja a kasszasiker filmeket az okostelefonon. 

 

 

Kategóriájában a legjobb kamera egy okostelefonban

 

Az Xperia M2 kategóriájában a legnagyobb felbontású 8 megapixeles kamerát és Exmor RS for mobile szenzort, automatikus jelenetfelismerő technológiát és HDR funkciót kínál. A Sony a Cyber-shot fényképezőgépei tervezésekor megszerzett tapasztalatát alkalmazta az Xperia M2 megalkotása során, ennek köszönhetően a felejthetetlen pillanatokat tökéletes minőségben örökíthetjük meg. 

 

Az egyedi Xperia kameraalkalmazások még több szórakozást kínálnak. A Social live, a Timeshift burst, és a Picture Effect segítségével a legtöbbet hozhatjuk ki az Xperia M2 8 megapixeles kamerájából.

 

A még egyedibb és különlegesebb kameraélmény elérése érdekében a Sony együtt külsős fejlesztőkkel működik együtt, hogy még több új Xperia kameraalkalmazás születhessen. Ha még több Xperia kameraalkalmazást szeretnénk letölteni, mint például a Vine, V1 Sports és FX Gurum válasszuk ki a kamera keresőjében a „+Alkalmazások” menüpontot, és a Sony Select oldalán válogathatunk a legújabb applikációk között. 

 

Kiváló teljesítmény és sebesség

 

A Sony mérnökeinek kijelző és kamera technológia területén szerzett tapasztalata segített megalkotni az Xperia M2-t. A nagy 4.8”-os qHD kijelző precíz kialakításának köszönhetően egy olyan okostelefon készült el, amely a kategóriájában a legnagyobb kijelzővel rendelkezik. Így a felhasználók a tartalmakat a legjobb minőségben élvezhetik. 

 

Kategóriájában a világ legvékonyabb 4G képes okostelefonja. Az Xperia M2 a figyelemre méltó teljesítmény érdekében egy ultragyors Qualcomm Snapdragon 400 processzorral, valamint egy 1.2 GHz-es négymagos CPU-val rendelkezik. A készülék 4G/LTE képes és egy 2300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, melynek üzemidejét tovább növeltük a STAMINA mód 3.0 verziójával. Így az Xperia M2 tökéletes abban az esetben, ha több napig fokozottan használjuk, mert biztosítja azt a sebességet és rendelkezésre állást, amelyre útközben is szükségünk van. 

 

 

Kategóriájának legvékonyabb 4G képes okostelefonja 

 

A lehető legtöbb prémium technológiát beletettük ebbe a vékony és könnyű okostelefonba, hogy tökéletesen elférjen a kezedben. Az Xperia M2 három különböző színben - fekete, fehér és lila – kapható.­

 

Dual SIM, kompromisszumok nélkül

 

Az Xperia M2 dual variánsa egy egészen új élményt kínál a Sony legújabb két kártyás (dual SIM-es) technológiáinak felhasználásával. A felhasználók mindkét SIM-kártyához egyedi csengőhangokat állíthatnak be és hívások, vagy üzenetírások előtt könnyen és gyorsan válthatnak a két SIM-kártya között. A Sony két kártyás technológiájának köszönhetően mindkét SIM-kártya folyamatosan aktív lehet, így a felhasználók sosem mulasztanak el egyetlen hívást sem, még ha éppen beszélnek is a másik kártya használatával.

 

Tökéletes kiegészítők

 

Az Xperia M2 Bluetooth kapcsolatot használva csatlakozik a Sony 154 db különböző egyérintéses NFC képes termékéhez. A dallamok szerelmesei a vezeték nélküli NFC képes SBH20 Bluetooth Headset fejhallgatóval vagy a vízálló Stereo Headset STH30 fülhallgatóval is élvezhetik a zeneszámaikat.

 

Bármelyik kiegészítőt is választjuk, az Xperia M2-vel kiegészülve tökéletes szórakozásban lesz részünk.

 

Az Xperia M2 globálisan 2014 áprilisától lesz elérhető.

 

 Kép: CNET.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05