A Telenor előfizetői korlátlanul netezhetnek a Dolgozz Otthonról Napon

forrás: Prím Online, 2014. május 7. 11:03

A propelleres szolgáltató és a Microsoft 2014-ben is egy szombati munkanapra hirdette meg a Dolgozz Otthonról Napot. A rugalmas munkavégzést népszerűsítő akció keretében a Telenor minden előfizetője számára korlátlan internet-hozzáférést biztosít május 10-re.

Ha néha otthonról dolgozhatunk, az elősegíti a koncentrált munkát, a kreativitást, növeli a hatékonyságot és a munkavállalók elkötelezettségét. Ezekre az előnyökre hívja fel a figyelmet a Dolgozz Otthonról Nap, melynek célja, hogy a rugalmas munkavégzés mind több cég munkakultúrájának részévé váljon. Május 10-én szombati munkanap lesz, ilyenkor sok vállalatnál eleve rugalmasabb a munkaidő és a nagyobb a nyitottság az alternatív munkavégzési megoldások iránt, ezért ez a nap alkalmas új megoldások kipróbálására. A kampány idei üzenete – „Dolgozz Bárhonnan!” – arra biztat mindenkit, hogy a munkavégzéshez legideálisabb helyszínen lássa el munkáját.

 

A Telenor május 10-én minden előfizetője számára eltörli az adatforgalmi korlátokat Hipernet hálózatán, így a Dolgozz Otthonról Napon bonyolított adatforgalom nem terheli az előfizetési kereteket, korlátlan mobilinternet hozzáférést biztosít. A távoli munkavégzést választóknak csak a szükséges eszközökről és a kényelmes helyszínről kell gondoskodniuk.

 

 

Flashmob a Dolgozz Otthonról Napon

 

A Dolgozz Otthonról Napon délelőtt 11 órától közösségi munkatérré változik a margitszigeti Holdudvar. A Telenor egy villám-összejövetel erejéig ide várja a csatlakozott cégeket és munkavállalókat; az első kétszáz, laptoppal érkező résztvevő munkakedvet növelő vendéglátásra is számíthat. A felkészülést az itt található kisokos is segíti, benne a munkavállalóknak szóló tanácsokkal. A flashmob résztvevői között egy értékes Fujitsu Stylistic Q702 típusú hibrid táblagép is gazdára talál.

 

„A rugalmas munkavégzés lehetősége javítja a munkavállalók elégedettségét és így növeli a cégek hatékonyságát is. A Telenor évek óta támogatja munkatársait abban, hogy használják ki a mobileszközök előnyeit és rugalmas munkaidőben, otthonról vagy bármilyen más, inspiráló környezetből dolgozzanak bizonyos napokon. Szeretnénk, ha minél többen megismernék az ilyen típusú munkavégzés előnyeit, ezért döntöttünk úgy, hogy a Dolgozz Otthonról Nap alkalmából megajándékozzuk ügyfeleinket és egy napra kikapcsoljuk az adatforgalom számlálókat, hogy korlátok és kötöttségek nélkül használhassák a Hipernetet.” – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

 

A Microsoft és a Telenor országos kezdeményezéshez már most több mint 100 cég és 1500 munkavállaló csatlakozott, köztük olyanok is, amelyek már eleve modern munkakultúrával rendelkeznek, mint az NNG, a Prezi és a Ustream által alapított Bridge Budapest, valamint partnerként a WWF Magyarország és a Slow Budapest.

 

A szervezők továbbra is várják a rugalmas munkavégzés kultúrájával szimpatizáló cégek csatlakozását ezen az oldalon. A regisztráció ingyenes és semmilyen további kötelezettséggel nem jár; a jelentkező cégek között a szervezők értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

A mesterséges intelligencia már érzékelhetően jelentős hatással bír az IT munkaerőpiacra is, így számos változást hozhat magával az idei évben. Bizonyos munkakörök továbbra is keresettek maradnak, összességében azonban csökkenő tendencia figyelhető meg az IT szakemberek foglalkoztatása iránt - a költségcsökkentés és az AI megjelenése átrendeződést hozhat a piacon.

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

A No Fluff Jobs nemzetközi állásportál immár negyedik alkalommal elemzi a magyar, a lengyel, a cseh, a holland és az ukrán technológiai szektorban dolgozó nők fizetését, szakterületeit és készségeit, ám ezúttal más megközelítésből vizsgálta e témát. Elsősorban azt mérte fel, mikor kezdődött a nők érdeklődése e terület iránt, és kaptak-e támogatást céljaik megvalósításához. Az elemzés kitér a nemek közötti megkülönböztetésekre és egyenlőtlenségekre is.

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

Dömping árakkal, a hirdetési felületek leuralásával, tömegesen lehetetlenítheti el a hazai webáruházak működését a kínai e-kereskedő platform, a Temu. A csata még nem dőlt el, sürgős cselekvésre van szükség, különben megsínyli a hazai e-kereskedelmi piac jelentős része – figyelmeztet Szabó László a Growww Digital digitális marketing szakértője.

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50