M32: multimédiás asztali PC az ASUS-tól

forrás: Prím Online, 2014. május 7. 10:19

Az ASUS bejelentette az M32 nevű új, nagy értékű asztali számítógépét, amelyhez a magával ragadó játék és a nagy felbontású videonézés érdekében különálló NVIDIA GeForce vagy AMD Radeon grafikus kártya is választható.

Az M32-t a gondos tervezők Intel Core processzorokkal látták el a többfeladatos működés zökkenőmentességének biztosítására, exkluzív SonicMaster technológiával a HiFi-minőségú audioélményhez és USB 3.0 csatolóval a szupergyors kapcsolatok érdekében.

 


Eleganciát sugárzó különleges csiszolt fémfelületével, a HDTV-k és monitorok csatlakoztatására szolgáló HDMI-csatlakozójával és megfizethető árával az M32 tökéletesen egyensúlyoz a költség és a teljesítmény szempontjai között, így remek választás azok számára, akik egy hatékonyan használható, ugyanakkor minőségi médiaélvezetre szolgáló asztali PC-t keresnek.

Kiemelkedő teljesítmény, roppant alacsony zajkibocsátással és átgondolt formatervvel


Az új ASUS M32 asztali számítógépben az Intel® Core™ i7 processzor teljesítménye gondoskodik arról, hogy ez a sokoldalú gép fantasztikus teljesítménnyel szolgálja ki a mindennapos számítástechnikai feladatokat és képes legyen több feladatot gyorsan elvégezni. A felhasználók zökkenőmentesen válthatnak a munka és a szórakozás között, és az alkalmazásokat ugyanúgy a legjobb formájukban élvezhetik, mint a multimédiás tartalmakat.

 


Az M32 nagy teljesítményű CPU-ja mellé különálló NVIDIA® GeForce® vagy AMD Radeon™ grafika társul, így biztosítva a nagy felbontású filmek és a simán futó játékok élvezetét.


Az M32 emellett még gyönyörű is; formaterve egyszerre elegáns és átgondolt. A szemet gyönyörködtető galvanizált logóval ellátott fém ház ergonomikusan meg van döntve, hogy a felhasználó könnyebben elérhesse a DVD-írót és az előlapi csatlakozókat. Ezek között USB 3.0 csatlakozó, „6-in-1” memóriakártya-olvasó és SonicMaster audiocsatlakozók is vannak, emellett az ASUS Ai Charger1, amivel 50%-kal gyorsabban tölthetők a mobileszközök – még akkor is, amikor az M32 ki van kapcsolva.


Azon túl, hogy az M32 egy nagy teljesítményű PC, az ASUS mérnökei sokat dolgoztak azon is, hogy ezt a teljesítményt minimális zajjal produkálja (ez azt jelenti, hogy akár négyszer halkabb, mint más vezető PC-gyártók gépei). Az M32 figyeli a belső teljesítményt és intelligensen hozzáállítja ehhez a ventilátorok hőmérsékletét, így biztosítva a nagyon halk, de rendkívül hatékony hűtést. Az M32 zajszintje jellemzően 25 dB alatt van – ennél még egy könyvtári olvasóterem is hangosabb.

Exkluzív audiotechnológia és beépített HDMI a nagyképernyős szórakozásért


Az új ASUS M32 PC az exkluzív SonicMaster audiotechnológiával is fel van szerelve. A Waves cég műszaki GRAMMY®-díjas MaxxAudio® rendszerével együtt ez olyan magával ragadó, nagy hatású hangvisszaadásra képes, ami valóban moziszerű hangélményt eredményez. A géppel érkező ASUS Audio Wizard könnyebbé és egyszerűbbé teszi a hangok személyre szabását az ötféle választható móddal a zenék, filmek, játékok élvezetéhez, a hangfelvételek készítéséhez és a beszédhez. Az M32 beépített HDMI-csatlakozója segítségével a gép gazdája óriási képernyőfelülettel veheti magát körbe a maximális szórakozáshoz.


A PC-hez járó, három évig teljesen ingyenes 32 GB ASUS WebStorage tárhellyel mindenki könnyedén megoszthatja a dokumentumait, képeit, zenéit, filmjeit, vagy bárhonnan elérheti ezeket a felhő használatával.


Elérhetőség


Az ASUS M32 hazai megjelenése a nyár végén esedékes, ára azonban egyelőre ismeretlen.


 

Kulcsszavak: ASUS Asus PC desktop multimédia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05