Minősített Microsoft Dynamics bővítmény lett a MobileNAV

forrás: Prím Online, 2014. július 10. 11:24

A MultiSoft Kft. fejlesztése, - a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer mobil eszközökön elérhető megoldása, - a MobileNAV alkalmazás sikeresen átment a Microsoft magas színvonalú szoftver tesztjén, aminek köszönhetően bekerült a legrangosabb Microsoft Dynamics bővítmények közé.

Magyarországon a MobileNAV az első Microsoft Dynamics bővítmény, ami megkapta a Certified for Microsoft Dynamics minősítést.
Világszerte kiépült partnerhálózatának köszönhetően mára már több száz vállalat, több ezer felhasználójának munkáját támogatja.
A Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) minősítést csak azok a Microsoft Dynamics rendszerekhez fejlesztett üzleti megoldások kaphatják meg, amelyek megfelelnek a Microsoft által kitűzött magas minőségi elvárásoknak.


A CfMD minősítés megszerzéséhez a Microsoft partnerek által fejlesztett megoldásoknak teljesíteniük kell a következő kritériumokat:


-    egyedi üzleti igényeknek és az iparági követelményeknek megfelelően kell kialakítani;
-    biztosítani kell a Microsoft Dynamics megoldásokkal való együttműködést;
-    a végfelhasználók által már használt és általuk ajánlott megoldásnak kell lennie;
-    a Microsoft partnernek biztosítania kell a szakértői kivitelezést és a termék folyamatos támogatását.


A MobileNAV alkalmazás a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Navision) vállalatirányítási rendszer mobil eszközökön (okostelefonokon és tableteken) elérhető megoldása.


Online és offline munkavégzést biztosít tipikusan terepen végzett tevékenységek esetén, mint például az értékesítés, szerviz és projekt menedzsment. Ezen felül az üzleti folyamatok folyamatos nyomon követhetőségét is garantálja, például a raktári és termelési folyamatokban.


Segítségével hozzáférhet a valós idejű adatokhoz és funkciókhoz, az asztali klienseken megszokott módon. Az offline képessége pedig biztosítja, hogy a felhasználó internet kapcsolat nélkül is zavartalanul folytathassa munkáját.


 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05