Egységes kommunikációs szolgáltatás a GTS-től

forrás: Prím Online, 2014. július 21. 16:20

A GTS Central Europe (GTS) a mai napon bejelentette új egységes kommunikációs szolgáltatásának bevezetését, amely a hang alapú, az üzenetküldési és együttműködési szolgáltatások összevonásával könnyíti meg a vállalati felhasználók életét.

A GTS egységes kommunikációs (Unified Communications, UC) kínálata egyetlen platformba integrálja a különféle kommunikációs és együttműködési eszközöket melynek segítségével a vállalati ügyfelek úgy növelhetik üzleti hatékonyságukat és produktivitásukat, hogy közben általános költségeik csökkennek. Az alkalmazás minden, a főbb operációs rendszerek alatt futó laptopon, okostelefonon, és táblagépen elérhető.. Az egységes kezelőfelületnek köszönhetően a munkavállalók a fizikai tartózkodási helyüktől függetlenül, valós időben használhatják a hang alapú és üzenetküldési, illetve videokonferencia- és asztalmegosztási eszközöket.

Az informatikai igazgatók mindig olyan új technológiai megoldásokat keresnek, amelyek segítenek a költségek csökkentésében, az erőforrások konszolidálásában és a vállalati architektúra egyszerűsítésében. Ezzel párhuzamosan a vállalatok egyre több munkavállalót mobilizálnak, akiknek így könnyebben integrálható alkalmazásokra van szükségük a hatékony munkavégzéshez függetlenül attól, hogy milyen eszközt használnak.. Az egyedi árképzési modell soha nem látott mértékű rugalmasságot és költség-ellenőrzési hatékonyságot biztosít. A platform legfőbb funkciói és szolgáltatásai, a teljesség igénye nélkül: integrált IP-telefonok, üzenetküldési és jelenléti funkció, könnyen használható alkalmazások laptopos és mobiltelefonos kommunikátorokra, click2dial (egykattintásos tárcsázás) funkció Outlook-integrációval, asztalmegosztás és audiokonferencia.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05