Már magánszemélyek is megvásárolhatják a Ricoh termékeit

forrás: Prím Online, 2014. október 15. 14:27

A Ricoh Hungary Kft. és a HRP Europe Kft. között együttműködési megállapodás született, mely által a Ricoh a magyarországi IT-disztribúciós csatorna felé nyit. Az innovatív, magas színvonalú, versenyképes áron kínált Ricoh nyomtatók, kis munkacsoportos multifunkciós eszközök jól illeszkednek a legnagyobb hazai tulajdonban lévő disztribútor minőségi termékskálájába.

A Ricoh vállalat ismert irodai képalkotási eszközök, nyomdai megoldások, dokumentum menedzsment és IT megoldások céges specializációjáról, azonban az 1995 óta tartó magyarországi működése során első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy magánszemélyek is megvásárolhassák a vállalat kis kategóriás eszközeit a HRP partnereinek közreműködésével. A magyarországi leányvállalat ezáltal reméli, hogy a végfelhasználók minél nagyobb száma ismerkedik meg a Ricoh minőséggel, technológiával, és a berendezések által kínált profizmussal.


„A hazai viszonteladói csatornának olyan megkülönböztető, költséghatékony alternatívát kívánunk nyújtani minőségi nyomtatási és vizuál-technikai berendezéseinkkel, melyek segítségével még sikeresebben tudják kiszolgálni a KKV szektor, a speciális megoldásokat igénylő egészségügyi intézmények vagy akár az otthoni végfelhasználók igényeit” – nyilatkozta Bardi Emília, a Ricoh Hungary Kft. ITDC partnermenedzsere.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09