Honor 6: felforgathatja a piacot a félárú új csúcsmobil

forrás: Prím Online, 2014. október 30. 12:44

A Honor telefonmárka ma megkérdőjelezi az okostelefonok piacán kialakult helyzetet. Az új Honor 6 modellt a gyártó azoknak a felhasználóknak szánja, akik elég bátrak ahhoz, hogy szakítsanak a konvenciókkal, és hisznek abban, hogy a technológia segíthet nekik elérni céljaikat. Ez a generáció nem hajlandó elviselni, hogy a mobiltelefonja egyetlen napot sem bír ki töltés nélkül vagy lassan hozza be a weboldalakat.

·    A SmartPower2.0 energiagazdálkodási technológia akár 30 százalékkal csökkenti az akkumulátor igénybevételét, és növeli az üzemidőt.
·    A pillanatkép funkció segítségével a lezárt telefonnal 0,6 másodperc alatt lehet fotót készíteni.
·    A 12,7 cm átmérőjű, teljes HD felbontású képernyő 445 ppi pixelsűrűsége lehetővé teszi a részletgazdag nagyítást.
·    Az ujjlenyomat-mentességet garantáló bevonat és a harmadik generációs gorillaüveg biztosítja, hogy mindig jó érzés legyen a képernyőre nézni.
·    A 3G kapcsolatoknál akár 14-szer gyorsabb 4G technológia a 3 GB RAM memóriával és a 8 magos saját fejlesztésű processzorral együtt garantálja a sebességet.

 



A Honor 6 modell az első nyolcmagos prcesszorral érkező 4G Cat6 képes mobiltelefon Európában, mely jó néhány tipikus vásárlói problémára választ ad. Azok számára, akiknek a közösségi életük és a szórakozásuk központjában a telefonjuk áll, a Honor 6 hosszú akkumulátor-üzemidőt biztosít, és a 3G kapcsolatnál akár 14-szer gyorsabb 4G kapcsolatot tesz lehetővé. Ezt egy 12,7 cm átmérőjű, harmadik generációs gorillaüveggel bevont képernyő, egy 13 megapixeles hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi kamera, valamint egy 105 ezer forintos árcédula kíséri.


A Honor nem lesz elérhető az utcai boltok kínálatában. Az előzetes piackutatások mind azt mutatták, hogy a vásárlók a legjobb technológiáért nem akarnak extra felárat fizetni. A gyártó ezért a Honor 6 modellt a lehető legelérhetőbb áron kínálja, egyetlen online bolton keresztül. Magyarországon ez az Extreme Digital, ahol a készülék a holnapi naptól kezdve megvásárolható.

A most bemutatásra kerülő Honor 6 technikai specifikációja valóban jelzi, hogy komoly hardverről van szó.

 



Extra hosszú üzemidő

Az akkumulátor még a legaktívabb használat mellett is kitart egy napnál tovább, ami a 3100 mAh teljesítménynek és a SmartPower2.0 energiagazdálkodási technológiának köszönhető. Ez a szabadalmaztatott eljárás akár 30 százalékkal csökkenti az akkumulátor igénybevételét és növeli az üzemidőt. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Honor 6 átlagos használat mellett több mint két napot bír ki, az ultra energiatakarékos üzemmód pedig tovább 24 órával hosszabbítja meg a készenléti időt.

Elképesztően valósághű képek

A készülék előlapjának területét a képernyő uralja, amit harmadik generációs gorillaüveg és ujjlenyomat-mentességet garantáló bevonat véd. A 12,7 cm átmérőjű, teljes HD felbontású és 445 ppi pixelsűrűséggel rendelkező képernyő élénk és élethű megjelenést biztosít a képeknek és videóknak. Az in-cell technológia használatával az LCD kijelző rétege és az érintőképernyő rétege egybe van építve, ami vékonyabb kialakítást biztosít. Az érintőképernyő külső üvegrétegének elhagyása pedig még közelebb hozza a képet.

Két csúcsteljesítményű kamera


A Honor 6 modell előlapi kamerája 5 megapixel, a hátlapi pedig 13 megapixel felbontású. F2.4, illetve F2.0 fényérzékenységgel rendelkeznek, a hátlapi kamerát pedig kettős LED vaku egészíti ki. Az előlapi kamerával emellett lehetséges a panoráma önarcképek (szelfik) készítése. Ezt a funkciót a gyártó azért építette be a készülékbe, hogy reflektáljon egy új generáció igényeire.

Egyedi újítás, hogy a képernyő feloldása nélkül is készíthetünk fotót a készülékkel, méghozzá világos környezetben mindössze 0,6 másodperc alatt. Ehhez gyors egymásutánban két alkalommal meg kell nyomnunk a hangerő le gombot, a Honor 6 pedig azonnal elkészíti a képet.

 



Technikai specifikáció


Méretek: 140x69x7,5 mm
Tömeg: 135 g
Képernyő: 12,7 cm, Full HD (1080x1920), 16 millió szín, ujjlenyomat-mentességet garantáló bevonat, harmadik generációs gorillaüveg
Processzor: 8 magos Hisilicon Kirin 920
GPU: Mali-T628 MP4
Memória: 3 GB
Belső tárhely: 16 GB (melyet SD memóriakártyával lehet kiegészíteni)
Akkumulátor: 3100 mAh Li-Po (kétnapnyi üzemidő normál használat mellett)
OS: Android 4.4.2 (EmotionUI 2.3 felhasználói felülettel)
Hátlapi fényképezőgép: 13 MP felbontás, automatikus fókusz, fehéregyensúly-állítás, arcfelismerés, HDR, kettős LED vaku, utólagos fókuszállítás
Előlapi fényképezőgé: 5 MP felbontás, panoráma önarcképek készítése
Videó: Full HD (30 fps)
Adatkapcsolat: GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, LTE-A, USB 2.0, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/ g/ n, GPS

Kulcsszavak: Honor 6 okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38