Új zászlóshajó terméket jelentett be az SAP

forrás: Prím Online, 2015. február 10. 08:21

Az elmúlt húsz év legfontosabb termékinnovációjaként mutatta be az SAP a legújabb nagyvállalati szoftvercsomagját. Az S4/HANA-ban az üzleti szoftverek új generációja ölt testet.

Negyedik generációs üzleti szoftvert jelentett be az SAP. Az S4/HANA adatduplikációk nélkül, villámgyorsan dolgozik, a legmodernebb kezelőfelülettel rendelkezik, natív módon támogatja az üzleti kereskedelmi hálózatokat, a big data feladatokat, és egyaránt elérhető a felhőből, helyben telepített módon, vagy ezek kombinációjaként.

 
Az új termékben a hagyományos nagyvállalati szoftvercsomag összes kódsorát átírták. Ennek és a HANA memória alapú technológiának köszönhetően ezernyolcszázszor gyorsabb analitikai képességet, tízszer kisebb hardverigényt ígér a Business Suite legújabb kiadása. Itt már egy rendszerben foglalnak helyet a vállalatirányítási, ügyfélkezelési, beszállítói és más funkcionalitások, és az áttervezett üzleti modelleknek köszönhetően egy-egy feladat elvégzése négyszer kevesebb lépésben történik meg.
 
 
Az SAP szerint az S4/HANA használata nemcsak leegyszerűsíti a nagyvállalatok mindennapi működtetését a komplex világban, hanem kevesebb informatikai erőforrást is igényel.  
 
A piacon már elérhető, negyedik generációs új termékre könnyedén át tudnak migrálni az SAP nagyvállalati ügyfelei. A korai felhasználók között olyan világcégeket neveztek meg, mint például a PwC, a Deloitte, az Accenture.  
 
Az S4/HANA előállításában a szoftvergyártó hazai fejlesztőközpontja is részt vett, adatbiztonsági oldalról járultak hozzá a termék kibocsátásához.
 
 
Kép: blog.ttcsglobal.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09