Valentin-napi ajándékötletek a Sonytól

forrás: Prím Online, 2015. február 14. 09:26

Amennyiben még mindig keresi a tökéletes ajándékot, akkor hallgassa meg a Sony javaslatait, hogy elkápráztassa kedvesét.

A sport szerelmeseinek

Akár együtt vagy külön sportol szerelmével, a jó zene mindig ad egy kis extra energiát a mozgáshoz. Legyen egy izzasztó fitness óra vagy pár hossz leúszása a vízálló (2 méterig) NWZ-WS613 MP3 lejátszó tökéletes társa lesz. Az egyérintéses NFC és Bluetooth® kapcsolat segítségével csakis az edzésre kell koncentrálnia. A 4 GB-os tárhelynek (kb. 1000 zeneszám) és a 8 órás készenlétnek köszönhetően akár egy triatlont is végigvihet anélkül, hogy a készülék lemerülne. A cseppálló távvezérlő gyűrűvel könnyedén válthat a zeneszámok között.

 



A zene szerelmeseinek

Mutassa ki érzéseit zenével. Az NWZ-A15 Walkman elegáns és praktikus, és a High Resolution Audio technológiának köszönhetően a dallamok kristálytiszták. A Walkman 16 GB belső memóriával rendelkezik és a beépített digitális erősítő technológia S-Master™ HX csökkenti a zajt és részletgazdag hangzást biztosít. A DSEE HX™ technológia élettel tölti meg a zenét, és akár fel is skálázhatja High-Resolution Audio fájlokhoz hasonló minőségűre. Emlékszik még arra az időre, amikor kazettán hallgatta a kedvenc számait? Milyen szép gesztus lenne kedvesének egy NWZ-A15 Walkman-t ajándékozni a kedvenc romantikus zenéivel.

A hangzás szerelmeseinek

A Valentin-nap csakis együtt eltöltve az igazi, viszont mindenkinek szüksége van egy kis időre, amikor egyedül maradhat kedvenc számait hallgatva.

Az MDR-XB450AP Extra Bass fejhallgatók az elfordítható hangsugárzó egységnek köszönhetően utazáskor is könnyedén tárolhatók. A vezetéken lévő távvezérlővel zenehallgatás közben akár hívásait is könnyedén intézheti. Fekete, fehér, piros éskék színekben kapható.

 



A stílusos MDR-ZX750BN fejhallgatóval zavaró vezetékek nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait Bluetooth® kapcsolat segítségével. Ebben a fejhallgatóban egyesül az esztétikum, a zajszűrő technológia és a praktikus csatlakoztathatóság. A Bluetooth® kapcsolatnak köszönhetően okostelefonjáról, táblagépéről vagy a számítógépéről kábelek nélkül hallgathatja kedvenc zenéit.

Az SRS-X2 és SRS-X3 vezeték nélküli hordozható hangsugárzók pillekönnyű súlya és kompakt kialakítása lehetővé teszi a beltéri, de akár a kültéren történő zenehallgatást is. Élvezze az intenzív és erőteljes hangzást a ClearAudio+ technológiának köszönhetően. A Bluetooth® kapcsolat lehetővé teszi az okostelefonról vagy táblagépről történő zenehallgatást, az NFC technológia segítségével pedig a beérkező hívásokat is fogadhatja.

A fényképezés szerelmeseinek

Az α5100 cserélhető objektíves fényképezőgép 24,3 megapixeles Exmor TM APS HD CMOS képérzékelőt és egy erőteljes BIONZ X processzort tartalmaz. 180°-ban kihajtható LCD érintőképernyőjének köszönhetően könnyedén készíthetőek selfie-k, a beépített Wi-fi és NFC csatlakozás használatával pedig a képek azonnal megoszthatóak okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

 



A DSC-RX100M3 kompakt fényképezőgép beépített OLED képkeresővel, ZEISS® T bevonattal és BIONZ X processzorral rendelkezik. A sokoldalú ZEISS® objektív, az 1.0 típusú érzékelő és a különösen gyors processzor gyenge fényviszonyok mellett is lenyűgöző minőségű nagy látószöges felvételkészítést tesz lehetővé, így mindig olyan képet készíthet, amilyet szeretne.

A kalandok szerelmeseinek

Szerelme nem egy otthonülő típus? Lepje meg egy Sony akciókamerával, biztos örülni fog neki.

A HDR-AZ1VR Action Cam Minit kis méretének (csupán 63 gramm) és könnyű, cseppálló készülékházának köszönhetően bárhová magával viheti. 11.9 megapixeles, Exmor R® CMOS érzékelőt és ultraszéles 170°-os ZEISS Tessar lencsét tartalmaz. A továbbfejlesztett SteadyShot képstabilizáció kompenzálja az elmosódottságot és tiszta, éles képeket biztosít. A Live-View távvezérlővel a csuklójáról irányíthatja az akciókamerát. Fehér színben kapható.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05