Rekordszámú előrendelés érkezett a Galaxy S6 és S6 edge modellekre

Farkas Norman, 2015. március 14. 12:11

Az új Galaxy modellekre máris hatalmas a kereslet, a szolgáltatók összesen húszmillió példányt rendeltek belőlük a Samsungtól. Már csak az a kérdés, sikerül-e tartani a tempót a gyártásban.

A The Korea Times jelentése szerint a Samsung rekordként jegyezhető előrendelést kapott új, a Mobile World Congressen bemutatott csúcsmobiljaira a mobilszolgáltatóktól. A Galaxy S6-ot 15, annak két oldalra lenyúló, hajlított kijelzővel szerelt edge kiadását pedig 5 millió példányban vetették előjegyzésbe.

 

A Samsung ezt nyilván nagy sikernek könyvelheti el, ráadásul a szolgáltatók mellett számos egyéb megrendelőre számíthat még, vagyis a Galaxy S6 és S6 edge népszerűsége igen magasra szállhat.

 

A dél-koreai vállalat az új készülékek megalkotásakor a prémium anyagok (Gorilla Glass 4 üveg, fém keret) használatával, továbbfejlesztett kezelőfelülettel, illetve – az edge esetében – jövőbemutató dizájnnal próbálta pótolni az elődmodellekből hiányolt adottságokat, és igen nagy reményekkel indítja majd őket hódító útjukra április 10-én. A duótól azt várja a vállalat, hogy véget vet a Galaxy S széria csökkenő eladásainak. A telefonok sikerére leginkább áruk vethet árnyékot: egy független Galaxy S6-ért 700, egy Galaxy S6 edge-ért pedig 850 eurót kell kicsengetni.

 

 

Sok sikert kívánunk a Samsungnak a rendelések teljesítéséhez, remélhetőleg az üzemek is bírni fogják a kereslet-oldali tempót, és nem lesz akadozás az értékesítésben. Főként a kijelzők és a mobilok szintén házon belül készülő Exynos processzorainak gyártása jelenthet kihívást, hamarosan kiderül, meg tud-e birkózni velük a koreai óriás.

 

[Forrás: GSM Arena]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05