Az Allied Telesis a Kasperskyt bízta meg, hogy védelmet biztosítson új tűzfalaihoz

forrás: Prím Online, 2015. május 4. 14:28

Az Allied Telesisnek a Kaspersky Labre esett a választása, hogy malware- és vírusirtó technológiát szolgáltasson újgenerációs tűzfalaihoz. A legújabb nagyteljesítményű platformok, a rosszindulatú programok ellen átfogó védelmet biztosító Kaspersky Anti-Virus és Kaspersky SafeStream II révén az Allied Telesis tűzfalai erős, rugalmas és jól konfigurálható biztonsági megoldást kínálnak.

A kiberfenyegetések folyamatosan fejlődnek, és egyre kifinomultabbá válnak, a célzott és személyre szabott támadások egyre gyakrabban gyűrik le a hagyományos védelmeket. A probléma olyan megoldást igényel, amely magas fokú intelligenciával, felügyelettel és rálátással rendelkezik.

 

Ennek érdekében az Allied Telesis társult a Kaspersky Labbel, hogy saját, speciális hardverüket két Kaspersky Lab termékkel megerősítve nyújtsanak átfogó védelmet a kiberveszélyek ellen. A Kaspersky Lab Anti-Virus motor védelmet biztosít a vírusok, trójaiak, férgek, rootkitek, spyware-ek és adware-ek ellen. A Kaspersky SafeStream II pedig nagy sebességű védelmet kínál a nulladik napi támadások, a szerver oldali és webes malware-ek, valamint az észrevétlen letöltések és más fenyegetések ellen.

 

Az Allied Telesis több mint húsz éve fejleszt biztonsági eszközöket, és az első gyártók között volt, amelyek VPN funkciót telepítettek a készülékeikbe. Az új tűzfalak forradalmi jelentőségűek a cég életében, hiszen mind a belső és külső veszélyek elleni védelmet, mind a hálózati erőforrás optimalizációt új szintre emelik, és így megbírkóznak a BYOD és az IoT által támasztott igényekkel is.

 

Az Allied Telesis újgenerációs tűzfalai széleskörű szolgáltatásokkal és funkciókkal – alkalmazásfigyelő, nagysebességű fenyegetések elleni védelem, egyesített felügyeleti konzol, és az élvonalbeli IP reputációs és antimalware szolgáltatásokkal való integráció – rendelkeznek, melyeknek köszönhetően versenyképes megoldásnak számítanak a piacon.

 

Kép: toptrade.it

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05