A budapesti LLP segíti az amerikai szoftveróriás, a BlackLine régiós terjeszkedését

forrás: Prím Online, 2015. június 2. 14:44

Az LLP Csoportot választotta viszonteladó partnerévé a felhőalapú pénzügyi ellenőrzési és automatizálási szoftvermegoldások első számú szolgáltatója, a BlackLine vállalat. A partneri együttműködés eredményeképpen az LLP Csoport ügyfelei közvetlen hozzáférést kapnak a világ legmegbízhatóbb pénzügyi ellenőrzési és automatizálási megoldásához, az amerikai központú BlackLine cég pedig a közép-kelet-európai piacokon is bővítheti jelenlétét.

A BlackLine kimagasló szintű biztonságot garantál mind a hozzáférés-ellenőrzésben, mind a felhőalapú hosztolásban. Ennek köszönhetően nemcsak az biztosított, hogy a felhasználók kizárólag a számukra szükséges adatokat látják, hanem a rendszer is védett a jogosulatlan hozzáférésektől. A rendszer egyszeri bejelentkezés (SSO) alkalmazásával támogatja a többtényezős hitelesítést; a hitelesítést követően a felhasználók kizárólag a munkakör és a felhasználói hozzáférési jogok alapján elkülönített adatokat láthatják. A BlackLine a pénzügyi automatizálást új szemszögből megközelítve segíti elő a könyvelők és a pénzügyi szakemberek hatékonyabb munkavégzését.

 

A BlackLine vállalatirányítási rendszerektől független pénzügyi ellenőrzési és automatizálási platformjának köszönhetően a könyvelők hatékonyabban végezhetik munkájukat, pontosabb információkat adhatnak a pénzügyi vezetőknek, összességében tehát hozzájárulhatnak a teljes szervezet eredményesebb működéséhez.


A BlackLine több mint 100 országban működő több mint 1000 nagyvállalati ügyfele 100.000-nél is több munkatársának megoldásai korábban sosem tapasztalt szintű ellenőrzést biztosítanak a vállalatoknak a számviteli műveletekben és a kritikus fontosságú pénzügyi zárásokban. A platform implementálása egyszerű és problémamentes, az átlagosan évi 300%-ot is meghaladó megtérülés pedig ékesen bizonyítja, hogy a szoftver ára pár hónap alatt megtérül. A szoftvert megvásárló ügyfelek között megtalálható a Fortune 100-as listáján szereplő több mint 25, valamint a Fortune 500-asén részt vevő több mint 100 vállalat is.

Bővebb információ a BlackLine megoldásról: www.llpmodernfinance.hu
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05