A mozizás élményével érkezik a Sony új Sound Barja

forrás: Prím Online, 2015. július 9. 09:13

A Sony legújabb Sound Barja az autentikus házimozizás élményét biztosítja a szobát betöltő hangzásával, melyért a hat, elkülönített hangszóró, a menő online zenehallgatási lehetőségek és a kevésbé gubancolódó vezetékek felelnek.

Új vezeték nélküli Sound Bar mutatott be a Sony, Az eszköz vezeték nélküli hátsó hangszórókkal és mélynyomóval rendelkezikA helytakarékos HT-RT5-nél egy 550 W-os, több csatornás erősítő áll készenlétben.


A különböző beállítási módoknak köszönhetően minden apró részlet hallhatóvá válik. A Football Módban a brazil Morumbi Stadion zajait, a 9.1 csatornás Mozi Stúdióban pedig élvezhetjük a híres Cary Grant féle színházat a Los Angeles-i Sony Pictures Studio jóvoltából; a Digitális Zene Aréna pedig, újra előhozza a londoni O2 Aréna szétáradó akusztikáját.

 

A vékony, 3 csatornás Sound Bar TV elé is tehető vagy a falra is szerelhető. A fő egység tartalmazza a center hangszórókat. Ezt lehet kombinálni a két, vezeték nélküli hátsó hangszóróval, valamint az elkülönülő mélynyomóval. A beállítása egyszerű: minden további hangszóró automatikusan kapcsolódik, nincs szükség kábelekre.


A rendszer immár mikrofonnal támogatott, így le tudjuk tesztelni a szobáink akusztikáját az Automata Digitális Mozi kalibráló DX-szel, amely biztosítja az 5.1 csatornás hangzást, a pontos mélyeket. Napjaink magas minőségű zenei fájlformátumainak megfelelve támogatja a HD audio forrásokat úgy, mint a DTS-HD-t és Dolby True HD-t.

 

A legtöbb online zeneszolgáltatót is elérhetjük az eszközön keresztül, mint a Spotify Connect a Deezer és a Google Play Music. A Google Cast segítségével a mobilunkon könnyen összeválogathatjuk az online zenéinket és rádió állomásainkat. Csak érintsük meg a Cast ikont és átjátszhatjuk az okostelefonunkról vagy tabletünkről zenéket.


Az egy érintéses zenehallgatást az NFC biztosítja. A Sony LDAC technológiája révén háromszor annyi adat továbbítására vagyunk képesek Bluetooth kapcsolattal, mint az átlag.

 

A felhasználóbarát SongPal applikációt használhatjuk a zenelejátszás irányítására. A HT-RT5 könnyen csatlakozik a házban bárhol elhelyezett kompatibilis, vezeték nélküli hangszórókhoz és Hi-Fi rendszerekhez. 

 

A Sony új HT-RT5 Sound Barja előrendelésben augusztus 1-jétől érhető el. 


Specifikációk

 

 

HT-RT5

Hangzás:

5.1ch, 550W RMS: 2x vezeték nélküli hátsó hangszóró, a sound bar tartalmazza a bal és jobb oldalt (2-irányú) és center hangszórókat; vezeték nélküli aktív mélynyomó.

Támogatott Audio file formátumok:

Dolby Digital, DTS, DTS HD/DolbyTruHD/Dolby Digital+, DTS-ES (MATRIX6.1/DISCRETE6.1), DTS 96/24, Dolby Prologic, Dolby Dual Mono, 96k/24Bit PCM, FLAC, DSD- DSDIFF/DSF (.dsf, .dff), ALAC, AIFF, MP3, WAV

HDMI:

3 x HDMI bemenet, 1 x HDMI kimenet. HDCP2.2 / 4K Átjátszó

Csatlakoztathatóság: 

Kétsávos Wi-Fi (2.4/5GHz), Otthoni hálózat, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast

Zenei szolgáltatások:

Google Cast Spotify Connect

Multi-room:

Vezeték nélküli Multi-room SongPal Link-kel 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05