Windows 10 IoT Enterprise rendszerű Dell vékonykliensek

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 18. 12:34

A Dell a Microsoft Worldwide Partner Conference-en mutatta be a Windows 10 IoT Enterprise rendszerre épülő Wyse vékonyklienseit, valamint a vWorkspace munkaállomás-virtualizációs szoftver frissítéseit. Az új megoldások egyszerűbbé teszik a virtuális munkaállomások megtervezését, telepítését és futtatását.

A Wyse vékonykliensek kiváló felhasználói élményt nyújtanak mind a szellemi foglalkozásúaknak, mind a professzionális felhasználóknak. Emellett az új modellek biztonságos, rugalmas felügyeleti lehetőségeket és kompatibilitást biztosítanak számos különböző virtuális munkaállomáshoz.

A Dell július 29-től a Wyse 7490-Z90Q10 és az 5490-D90Q10 eszközöket Windows 10 IoT Enterprise rendszerrel is elérhetővé tették.

Főbb előnyök és szolgáltatások:
 

  •    Kiemelkedő teljesítmény: A Wyse 7490-Z90Q10 és az 5490-D90Q10 négymagos AMD G sorozatú processzorok a gyors rendszerindítás, a stabil teljesítmény és a legnagyobb hatékonyság érdekében.
  •    Biztonságos: Védelem a fejlett kártevők ellen is a Trusted Platform Module (TPM, megbízható platformmodul), a BitLocker meghajtó-titkosítás, a biztonságos rendszerindítás és a Windows Defender révén.
  •    Rugalmas felügyelet: Megfelelően méretezett felügyelet különböző használati esetekben, a kézi vezérlést nem igénylő fájlszerverek, a Wyse Device Manager szoftver (WDM), illetve a Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) segítségével. Néhány vagy akár több tízezer vékonykliens egyszerű és méretezhető felügyelete is megoldható

 

 


VDI teljesítmény a Wyse vWorkspace 8.6 szoftverrel

A Wyse vWorkspace munkaállomás-virtualizációs szoftverrel a szolgáltatók egyszerűen telepíthetnek Microsoft technológiára épített megoldásokat. A vWorkspace 8.6 támogatja a Microsoft Hyper-V és Azure platformokat, valamint a Windows 10 alapú virtuális gépeket. A vWorkspace 8.6 akár napi 67 százalékkal csökkenti a távoli Windows alkalmazások működtetésének költségét a Microsoft Azure rendszeren keresztül. A szolgáltatók kezelhetik, valamint ki- és bekapcsolhatják a Microsoft Azure rendszeren futó távoli asztali munkameneteket, továbbá csökkenthetik a költségeket a nem használt munkamenetek nyilvános felhőn belüli leállításával. Emellett a vWorkspace az Azure Marketplace áruházból is futtatható, így a rendszer gyorsan üzembe helyezhető.

A vWorkspace 8.6 további új előnyei és szolgáltatásai:
 

  •    Globális területi beállítások: a vWorkspace 8.6 mostantól telepíthető nem latin betűs operációs rendszerű/Active Directory környezetekben, például egyszerűsített kínai, japán és koreai nyelven a kétbájtos karakterkészletek támogatásával.
  •    Jobb kapcsolat a Windows alkalmazásokkal: A vWorkspace biztosítja a megfelelő összeköttetést a Windows, Linux és Chrome alapú eszközökhöz, és natívabb felhasználói élményt nyújt a HTML5 hozzáférésnél. Az összekötő szoftverek kínai, japán és koreai nyelvet is használnak, így a nemzetközi szervezetek felhasználói egyszerűbben férhetnek hozzá biztonságosan az alkalmazásokhoz és tartalmakhoz.
  •    Egyszerű használat: A vWorkspace 8.6-ot minden eddiginél egyszerűbb elérni és használni. A felhasználók e-mail címmel is bejelentkezhetnek, és könnyedén másolhatnak át fájlokat egy fizikai Windows rendszerű számítógépről egy virtuális munkaállomásra. A felhasználók például közvetlenül húzhatnak át dokumentumokat egy szolgáltatott CRM-alkalmazás megfelelő mappájába.
  •    Rugalmasság: A VDI megoldáshoz készített alkalmazásrétegezés leegyszerűsíti az alkalmazások telepítését és kezelését, és csökkenti a karbantartást igénylő Windows-lemezképek számát.

 


A Dell Software növeli a hatékonyságot


A Dell Software a közelmúltban mutatta be a Unified Communications Command Suite (UCCS) legújabb kiadását. Az új megoldás elemzéshez kapcsolódó jelentéskészítési képességekkel egészíti ki az Office 365 és a Cisco Unified Communications Manager szoftvereket a Dell többplatformos elemzési és diagnosztikai megoldásában. Az UCCS 8.1 a piacon elérhető egyetlen olyan megoldás, amely a Microsoft Exchange és Lync rendszereken egyaránt kínál elemzési és diagnosztikai eszközöket. Továbbá segíti a szervezeteket, hogy valódi betekintést nyerjenek az alkalmazottak tevékenyégébe. Például az e-mailek használatába és trendjeibe, illetve hogy hogyan használják fel a kommunikációs erőforrásokat. Az új szolgáltatásokkal a vállalkozások növelhetik a kommunikációs rendszereik hatékonyságát, védhetik az érzékeny adatokat, növelhetik a befektetések megtérülését, és tervezni tudják jövőbeli növekedésüket és áttelepítéseiket.

Árak és elérhetőség

  •     A Wyse 7490-Z90Q10 és az 5490-D90Q10 vékony kliens világszerte 2015. július 29-től elérhető. A vWorkspace 8.6 szoftver világszerte 2015. július 31-től elérhető.
  •     A Unified Communications Command Suite 8.1 már elérhető.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05