Nincs többé mosásból kifelejtett ruha

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 6. 15:27

A Samsung Electronics bejelentette az új Samsung WW8500 AddWash mosógépét, amellyel a mosási program közben is egyszerűen hozzáadhatók a mosáshoz a kifelejtett ruhadarabok.

Mindenkivel előfordult már, hogy a mosás elindítása után veszi észre, hogy kimaradt egy gyerekruha, amire már másnap szükség lenne, ahogy azok a lakás különböző pontjain megbúvó törölközők és zoknik is mindenki számára ismerősek lehetnek, amelyek a heti nagymosás elindítása után kerülnek csak elő.

 



A Samsung kutatásából kiderül, hogy az európai vásárlók közel 90%-ával fordult elő, hogy a program elindítása után szeretett volna további darabokat a mosáshoz adni, azonban ez a kontinensen elterjedt elöltöltős mosógépekkel nem a legegyszerűbb művelet, mivel az ajtó csak alacsony vízszint mellett nyitható, a legtöbben pedig nincsenek tisztában azzal, mi a teendő ilyenkor. A felhasználók több mint fele tart attól, hogy a víz ilyenkor kifolyik, sőt a mosógép is elromolhat.

A Samsung erre a bosszantó problémára ad egyedi és kellemetlenségektől mentes megoldást az innovatív Samsung WW8500 AddWash mosógépével.

A berendezés egy extra ajtóval rendelkezik, amely a főajtó felső részén helyezkedik el, lehetővé téve, hogy utólag tegyünk a gépbe kifelejtett vagy sürgősen tisztítandó ruhát és szükség esetén plusz mosószert vagy öblítőt, bárhol is tartson éppen a mosási program. Ez egy újabb jó példa a Samsung innovációira, amely megkönnyíti a hétköznapokat.

Egyszerűen adhatunk újabb ruhákat a mosáshoz


Az új Samsung mosógépen csupán a ’Pause’ gomb megnyomására van szükség, ezt követően nyitható ki az extra ajtó, amely elég nagy ahhoz, hogy egy pulóvert vagy akár egy farmert adjunk hozzá a mosáshoz. Az öblítési fázis előtt például hozzáadhatóak a csak kézzel mosható darabok, vagy további öblítő is.

A sima kialakítású AddWash ajtót emellett minden alapvető biztonsági elemmel felszerelték, mint például a gyerekzár, amely megakadályozza, hogy a kisgyermekek véletlenül kinyissák azt.

Az okos mosógép


A Samsung WW8500 AddWash az okos funkciók egész sorával érkezik, amelyek Android és iOS alapú okostelefonokon is működnek. Ezek segítségével nem csupán a mosási program állapota ellenőrizhető, de olyan opciót is biztosít, amely az egyes mosási ciklusok kezdete előtt küld értesítést, például, ha a mosási ciklus vége felé szeretnénk hozzáadni pár kényesebb, vagy kézi mosást igénylő ruhát a mosáshoz.

Samsung technológiákkal felvértezve

A Samsung SuperSpeed  funkcióval egy normál mosást kevesebb mint egy óra alatt el tud végezni anélkül, hogy az a kiváló mosási teljesítményt befolyásolná.

A SuperSpeed ciklust a SpeedSpray technológia teszi lehetővé, amely sugárban kilőtt vízpermettel gyorsan ki tudja öblíteni a mosószert és gyorsabban tisztítja a ruhákat. A vízpermetező ezután a ruhát tiszta vízzel locsolja, amelyet egyidejűleg el is vezet.

Az ecobubble technológia levegővel és vízzel keveri elő a mosószert, majd a teljes mosógépdobot aktív hab tölti meg. Az így képzett hab negyvenszer gyorsabban járja át a textilt, mint a víz és a mosószer egyszerű elegye. Az ecobubble egyszerre biztosítja a textilek kíméletesebb kezelését és a kiváló mosási eredményt, akár hidegvízzel is, miközben energia-megtakarítást tesz lehetővé.

A Samsung AddWash Digitális Inverter motorral van ellátva, amely kiemelkedő energiahatékonyságot kínál minimális zaj és hosszabb ideig tartó működés mellett.

A Samsung WW8500 AddWash még több rugalmasságot biztosít és hatékonyabbá teszi a mosást a felhasználók számára. A Samsung továbbra is elkötelezett, hogy olyan innovációkat vigyen a modern otthonokba, amelyekkel jobbá és kényelmesebbé tudja tenni az életet mindenki számára.
 

Kulcsszavak: mosógép Samsung

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50