Negyedik alkalommal lesz Digitális Mesterkurzus

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 21. 09:46

Októberben újra iskolapadba ülnek a Digitális Mesterkurzus tanulói, hiszen október 9-én ismét kezdetét veszi az online marketing szakma elismert oktatóprogramja, amelyet ezúttal is az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közösen szervez.

Az őszi négy napos képzésre főként olyan szakemberek jelentkezését várják a szervezők, akik  érintettek a digitális piac változásaival, vagy  ezen a területen szeretnének elhelyezkedni.

 

A két szakmai szervezet egy olyan oktatási programcsomagot állított össze, amellyel versenyképes tudást és értékes kapcsolatokat tud biztosítani a résztvevők számára. Az idei kurzuson ugyanis a korunk digitális piacát meghatározó legújabb technológiák, eszközök és modellek lesznek terítéken, amelynek keretében szó lesz többek között a digitális médiavásárlás, a POE-elv, az automatizált médiavásárlás témaköreiről is.
 

 

A képzés célja, hogy egy olyan egységes szemléletmódot tudjanak kialakítani hirdetői, média és ügynökségi oldalon egyaránt, amely előbbre mozdítja a digitális piac fejlődését Magyarországon és teret enged a tudásmegosztás számára. A változatos témákat feldolgozó előadások az előző évekhez hasonlóan gyakorló szakemberek tolmácsolásában vezetik be a résztvevőket a digitális világ mindennapi csodáiba. Az előadók a Fastbridge, a MEC, az Isobar, a Mito, a MediaCom, a Centrál Média és az OMD vállalatoktól érkeznek többek között, így a magas színvonalú oktatás mindenképpen garantált.

 

Az előadásokra október 9-én, 16-án, 22-én és 30-án, heti bontásokban kerül sor. A képzés végén sikeres vizsgát tett hallgatók egy ünnepélyes oklevélátadón vehetnek részt.

 

Tematika és regisztráció

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05