Autóbérlés gyorsan és egyszerűen webáruházból

forrás: Prím Online, 2015. november 9. 17:20

Elindult a LeasePlan Hungária Zrt. webes autó­áruháza, ahol a gépjármű- és flottakezelő vállalat optimalizált felszerelt­ségű és motorizáltságú, raktárkészletre rendelt autókra szóló tartós bérletet kínál. Az oldalon megtalálható ajánlatokban azonnal elérhető járművek szerepelnek egyszerűsített ügyintézéssel, legyen szó akár egy, akár negyven autóból álló flottáról.

A www.flottalizing.hu felületén megtalálható gépjárműkínálat a piacon cégautó­ként legkedveltebb típusokból áll, melyek motorizáltsága és felszereltsége is megfelel a KKV cégek elvárásainak: a leggazdaságosabban üzemeltethető, legmagasabb értéktartású modellvariációk közül választhatnak az oldal látogatói. A kínálatban több, eltérő kategóriájú autó lett összeválogatva, a meghirdetett díj 10 000 km/év futásteljesítményre és 60 hónap futamidő­re lett kalkulálva.

„A tartósbérlet a kis és közepes méretű vállalko­zások (KKV szektor) körében is egyre népszerűbb gépjármű-finanszírozási forma. Az online webáruház elindításával az volt a célunk, hogy megoldást kínáljunk ezeknek a cégeknek, mivel nekik a darabszámot tekintve alacsony az autóigényük, így rendszerint nem tudtak jó havidíjakat kiharcolni maguk­nak a piacon. Mivel nagyobb darabszámokat rendeltünk az autókereskedőktől, így jó alkupozícióba kerültünk, és a ka­pott kedvezményeket továbbadjuk az ebben a konstrukcióban vásárlóknak. Így a KKV cégek olyan összegért juthatnak akár egy autóhoz is, melyre korábban nem volt lehetőségük” – mutat rá a webáruház lényegi előnyére Brückner István, a LeasePlan Hungária Zrt. üzletfejlesztési és marketing vezető­je.

A KKV cégek ezáltal mobilizálhatják a járművekben álló tőkéjüket, az autó­fenntartással kapcsolatos munkaidő is felsza­badul a vállalati alaptevékenység számára, továbbá egyszerűsödik az elszámolásuk (sok rész­számla helyett egyet kapnak a bérletet biztosító cégtől). Így az aktuális kínálatból választva akár négy hét alatt új autóhoz juthat bármely vállalkozás, olyan is, aki eddig használtautóban gondol­kodott vagy finanszírozási okokból kénytelen volt az igényeiknek nem teljesen megfelelő járművet használni.

Az ajánlat az operatív lízing összes előnyét is nyújtja: a havidíj költségként leírható, nem szükséges befektetni a teljes vételárat, továbbá a bérleti for­ma gazdaságosabb és célszerűbb a KKV szá­mára – az ÁFA visszaigényelhető a céges használat ará­nyában, valamint fix, előrekalkulálható a havi díj, amely fedezi a teljes körű üzemben tartás költsége­it.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05