Microsoft Cloud program: nagyvállalatok megoldásai a kisebbeknek is

forrás: Prím Online, 2015. december 8. 10:26

Idén szeptembertől bárki növelheti üzleti hatékonyságát, és csökkentheti vállalkozása költségeit a Microsoft új, felhőalapú Cloud Solution Provider Programja segítségével, amelynek bevezető partnere Magyarország vezető Microsoft disztribútora, a HRP Europe Kft. lett.

A Cloud Solution Provider Program három elemből áll: a termék; a hozzá kapcsolódó magyar nyelvű technikai támogatás; és olyan szolgáltatások, amelyek a bevezetést, a testreszabást és a használatot támogatják. A három összetevőből minden cég megfelelő csomagot állíthat össze saját igényeinek megfelelően, termék és technikai támogatás esetén rugalmas fizetési feltételekkel: a megszokott átalánydíjakkal és magas beruházási költségekkel ellentétben a kiadás a bevételekhez vagy a költségvetéshez illeszkedik, a szolgáltatások havidíjasak, mindig csak annyit fizetünk, amennyit használunk is. Akár naponta változtathatja az igénybe vett termékeket és azok mennyiségét!

A Cloud Solution Provider Programban többek között az alábbi termékek érhetők el: üzleti alkalmazások (Office, CRM), Levelezési és dokumentumkezelési megoldások (Exchange, Sharepoint), vállalati kommunikációs megoldások (Skype for business, Yammer), notebook és mobil eszköz management megoldások (Intune), dokumentumvédelmi megoldások (EMS), virtuális szerverek és mentési megoldások (Azure).





 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09