Egy év alatt négyszer több alkalmazás a Gear S2 okosórához

forrás: Prím Online, 2016. március 22. 13:59

A Gear S2 okosóra innovatív kialakításának, hasznos alkalmazásainak és termékjellemzőinek köszönhetően tökéletes kényelmet nyújt használójának, valamint tovább erősíti a Samsung vezető szerepét a viselhető eszközök piacán.

A tavaly szeptemberi bemutatása óta mintegy megnégyszereződött a kifejezetten a Gear S2 egyedülálló kerek kialakításához és UX felületéhez tervezett alkalmazások száma. Az okosóra felhasználói egyetlen csuklómozdulattal szervezhetik az életüket, a világ legjelentősebb utazási, fitnesz és egészségmegőrző alkalmazásaihoz való hozzáféréssel pedig megtapasztalhatják az összekapcsolt eszközök nyújtotta valódi élményt.

 

„A Samsungnál odafigyelünk a felhasználóinkra, ezért olyan termékeket tervezünk, amelyek kielégítik az igényeiket. A forgatható körgyűrűtől kezdve az alkalmazások széles választékáig, sokféle módon segítjük a vásárlóinkat, hogy személyre szabhassák és az életmódjuknak leginkább megfelelő módon használhassák az eszközeinket” – mondta el Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának marketingért felelős ügyvezető alelnöke.

 

A Gear S2-höz fejlesztett legnépszerűbb alkalmazások: 

  • Egyedülálló, stílusos számlapok: A Jean-Michael, Jeremyville és Burton Morris művészek által tervezett idei új, külső kialakítás révén a felhasználók egyre szabadabban igazíthatják a saját stílusukhoz a Gear S2-t. Ezek az új számlapok tovább bővítik az olyan, már eddig is népszerű változatok sorát, mint a többféle dizájnnal elérhető Snoopy modell vagy a Keith Haring amerikai művész és társadalmi aktivista által inspirált művészi kialakítású számlapsorozat.
  • Kényelem útközben: A felhasználók a földön és a levegőben egyaránt kényelmesen utazhatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene a közlekedés megszervezése miatt. Az Uber alkalmazás segítségével ugyanis könnyedén rendelhetnek és választhatnak autót és még fizethetnek is a Gear S2-vel. Az Iberia és a KLM alkalmazásokon keresztül pedig  könnyedén ellenőrizhetik a repülőjáratokhoz kapcsolódó információkat, becsekkolhatnak, de akár a gyorsított beszállás előnyeit is élvezhetik.
  • Fitnesz: A Gear S2 alkalmazásaival a felhasználók egyszerűen fenntarthatják egészséges életmódjukat is. Az egészségügyi és fitnesz céljaik elérésében a beépített érzékelőkkel és hangvezérléssel rendelkező S-Health funkció segíti őket. A golfrajongók pedig a Gear S2-n ingyenesen elérhető Golf Navi alkalmazáson keresztül bármilyen golffal kapcsolatos információt kezelhetnek, a lyuk távolságának lemérésétől kezdve a pontszámok vezetéséig. Sőt, az alkalmazás szükség esetén akár a hozzájuk legközelebb lévő golfpályát is megtalálja számukra.
  • Szórkozás: A népszerű Bubble Bash játékban a Gear S2 forgó körgyűrűjével kell a buborékokat kipukkasztani, így a felhasználók bármikor és bárhol feldobhatják unalmas perceiket.

 

A Samsung Gear S2 és a hozzá tartozó alkalmazások tükrözik a Samsung elkötelezettségét a fejlesztőkkel és a partnerekkel való együttműködés iránt. Az összefogás célja a viselhető okos eszközök ökoszisztémájának bővítése, hogy a felhasználók egy személyre szabottabb és még okosabb élménnyel gazdagodjanak.  

 

Kulcsszavak: okosóra Gear S2 Samsung

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09