Mától elérhető a megújult iGO Navigáció alkalmazás

forrás: Prím Online, 2016. június 13. 13:05

Az autós navigációt fejlesztő NNG elindította legújabb mobilos alkalmazását az iGO Navigationt iOS és Android platformra. Az applikáció autós használatra optimalizált.

 

A SzülinApp alkalmazás tapasztalatai és a felhasználók visszajelzései alapján finomhangolt iGO Navigation több mint 100 országra kínál offline navigációt, amit készülékmérettől függetlenül minden iOS és Androidos eszközre letölthető. Az új alkalmazás további szolgáltatásokkal és tartalmakkal is bővíthető, mint például a valós idejű forgalmi információk elérése, amit Magyarországon ingyenesen élvezhetnek azok, akik letöltik az alkalmazást. A szoftver teljes verzióját a felhasználók ingyenes próbaidőszak alatt le is tesztelhetik, mielőtt a vásárlás mellett döntenek. 

 

 

 

„Nagyon jó látni, hogy Magyarországon ilyen erős és aktív közösség használja termékeinket, akik visszajelzései kulcsszerepet játszottak az új alkalmazásunk kifejlesztésében. Bízom benne, hogy a magyar felhasználók továbbra is örömüket lelik az NNG termékeiben, és megbízható útitársuk lesz a nagy kalandjaikhoz” – mondta Giles Shrimpton, az NNG vezérigazgatója.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05