Európai fogyasztóknak tervezett konyhai berendezések a Samsungtól

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 5. 15:59

A Samsung Electronics három új beépített berendezéscsalád, a Contemporary Line, a Black Line és az eredeti Chef Collection termékcsalád érkezését jelentette be, amelyek mindegyikét az európai fogyasztók ízlésére szabva terveztek meg. A termékcsaládok új modelljeiben a funkcionalitás és a dizájnos külső egyaránt hangsúlyos, elmosva ezzel a határt bútor és konyhai berendezés között.

A Contemporary Line a Samsung legújabb beépített termékcsaládja, amelyben számos, a Samsung által kifejlesztett és a fogyasztók által kedvelt konyhai technológia és innováció is helyet kapott. Az új, teljesen beépíthető hűtőszekrény várhatóan ugyanolyan sikeres lesz, mint a Samsung szabadon álló (nem beépített) típusai, amelyek jelenleg vezető helyet foglalnak el az európai hűtőszekrénypiacon. 

 

 

A Contemporary Line új, teljesen beépíthető hűtőszekrénye átgondolt és rugalmasan variálható belső rekeszeket tartalmaz, működésében pedig olyan innovatív technológiákat vonultat fel, mint például a No Frost, a Twin Cooling Plus és a Cool Select Zone Plus. A No Frost funkció meggátolja a hűtőszekrény eljegesedését, ami régi probléma a beépített hűtőszekrényeknél. Ilyenkor az étel íze megváltozhat, elszaporodhatnak a baktériumok és akár a hűtő működése is kárt szenvedhet. A Cool Select Zone Plus funkcióval a felhasználó -23℃ és 2℃ közé állíthatja a fagyasztó hőmérsékletét, így meghatározhatja, hogy beépített hűtőszekrényében milyen hidegen kívánja tartani az élelmiszert. A Contemporary Line termékcsalád hűtőszekrénye vezeték nélkül is vezérelhető a Samsung új kiegészítő eszközével, így a felhasználók távolról is megtekinthetik vagy módosíthatják a beállításokat. 

 

A Black Line termékcsalád európai bevezetésére az év második felében kerül sor, a hozzá tartozó hűtőszekrényt pedig a következő év elején kezdik forgalmazni. Egy merész lépéssel szokatlan színre festették a Samsung új beépíthető termékcsaládját, ami jól mutatja a divat változását: a konyha csupán főzésre és étkezésre szolgáló helyiség helyett egyre inkább az otthonok központi életterévé alakul. A félig matt, fekete fényezés elnyeli a környező fényt, modern és időtálló megjelenést kölcsönözve a termékeknek. A Black Line termékcsalád hűtőszekrényt, sütőt, kompakt sütőt, indukciós főzőlapot, páraelszívót és mosogatógépet tartalmaz. 

 

 

A Chef Collection prémium termékcsalád, amely Kitchen Fit kialakítású hűtőszekrényt, beépített sütőt, kompakt sütőt, melegítőfiókot, indukciós főzőlapot, páraelszívót és mosogatógépet foglal magában. A tervezés során a Samsung az exkluzív Séfek Klubjába tartozó Michelin-csillagos szakácsok munkahelyeiből merített ötleteket. A rendkívüli formatervek és innovatív funkciók maximalizálják a főzési és étkezési élményt. A hűtőszekrény a Samsung által kifejlesztett Twin Cooling vagy Triple Cooling technológiát alkalmazza, amely a fagyasztót és a normál hűtőteret a két illetve három külön elpárologtató segítségével külön hűti, így minden egyes rekeszben optimális marad a hőmérséklet és a páratartalom. 

 

„A beépített berendezésekben nagy lehetőségek rejlenek: szeretnénk az európai fogyasztói igényeknek megfelelő termékeket alkotni. Jelentős befektetésekkel biztosítjuk, hogy átgondolt, kifejezetten innovatív termékcsaládok szülessenek” – mondta Suh Byung-Sam, a Samsung Digitális berendezések üzletágának vezetője. – „Továbbra is olyan termékeket vezetünk be az európai piacra, amelyek páratlan technológiai megoldásaikkal és kiváló funkcióikkal egyedülálló módon képesek megfelelni a fogyasztók igényeinek, elvárásainak.”

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05