Együttműködik a Media Markt és a Tesco

forrás: Prím Online, 2016. október 20. 10:42

Megállapodást kötött a Media Markt és a Tesco, melynek értelmében az elektronikai kiskereskedelmi lánc két új áruházat nyit a Tesco győri, illetve veszprémi hipermarket áruházaiban. Az új egységek különlegessége, hogy shop in shop megoldásban a Tesco áruházak eladóterében helyezkednek el. 

Az együttműködéssel a két vállalat célja az, hogy a vásárlók számára nagyobb fokú kényelmet és szélesebb termék- valamint szolgáltatásválasztékot tudjanak nyújtani. Győrben egy 600 m2-es, Veszprémben pedig egy 800 m2-es áruházat alakítottak ki. A csütörtökön nyíló új áruházakkal 24-re nő a magyarországi üzletek száma.

 

Az új áruházak az eddigi Media Marktokhoz képest kisebb alapterületűek lesznek, de a vásárlók számára legfontosabb termékcsoportokban a piaci átlaghoz képest szélesebb választékot fognak kínálni. A fogyasztók nem csak a bolt termékkínálatából tudnak választani, hanem a Media Markt webáruházának teljes kínálatát is el tudják érni a kihelyezett online terminálokon. Az új egységek átvételi pontként is működni fognak, így az online megrendelt termékeket is át tudják majd venni a vásárlók. Szolgáltatások tekintetében ugyanazok lesznek elérhetőek, mint egy nagyméretű Media Markt áruházban. Mindkét új egységben lesz Okospont és Hitelpont is.

 

„A Media Markt folyamatosan, minden területen keresi az új megoldásokat, legyen szó, szolgáltatásokról vagy – ahogy jelen esetben – egy új kapcsolódási lehetőségről a vásárlóinkkal, amely még egyszerűbbé, kényelmesebbé teszi számukra az műszaki cikkek vásárlását. Meggyőződésünk szerint a most bevezetett koncepciónak az első számú nyertesei a vásárlók lesznek.” - mondta Német Károly Csongor a Media Markt Magyarország Kft ügyvezető igazgatója.

 

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy napról napra többet nyújtsunk a magyar, így a győri és veszprémi vásárlók számára. Az átalakítás célja nem a Tesco választékának szűkítése, éppen ellenkezőleg arra törekszünk, hogy mindenkinél több választási lehetőséget nyújtsunk, élvezetesebbé és kényelmesebbé tegyük a bevásárlást. A „bolt a boltban” koncepció lényege, hogy biztosítsuk, a vásárlók számára, hogy egy helyen több vásárlást is könnyedén el tudjanak intézni. . A Media Markt olyan partner, amely jól kiegészíti a Tesco választékát. ”  - mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco működési ügyvezető igazgatója. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már 250 SafeCross okoszebra védi a magyar gyalogosok biztonságát

2024. április 13-án, Debrecenben ünnepélyes családi rendezvényen adta át a Pearl Enterprises Kft. az általa fejlesztett 250. SafeCross okoszebrát.

2024. április 16. 18:10

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09