iPhone 7 már a UPC Mobil kínálatában is

forrás: Prím Online, 2016. október 21. 14:44

Hamarosan a UPC-nél is elérhető lesz az iPhone legújabb modellje, az iPhone 7. A napokban lezárult exkluzív előregisztráció során rekordszámú UPC Mobil előfizető érdeklődött az új készülék iránt. A UPC Mobil korlátlan adatkínálatával kompromisszumok nélkül élvezhetik az előfizetők az ikonikus okostelefont.

A UPC Mobil 2015-ös indulása óta folyamatosan bővíti készülékkínálatát, amelyben nemrég megjelentek az ikonikus Apple termékek is. Az elmúlt hetekben az iPhone 5S és SE modellekkel bővült a UPC Mobil választéka, hamarosan pedig a legújabb készülék, az iPhone 7 is elérhető lesz az előfizetők számára. A napokban lezárult exkluzív előregisztráció során már rekordszámú érdeklődés érkezett a UPC Mobil ügyfelek részéről, akik jelentős árkedvezménnyel és kedvező részletfizetési lehetőséggel juthatnak hozzá az iPhone készülékekhez.

 

 

A rendkívül dinamikusan növekvő UPC Mobil – amelynek előfizetői létszáma már 50 ezer fő felett jár – az egyre bővülő készülékkínálat mellett a mobilhasználat valódi szabadságát is biztosítja a korlátlan adatforgalmat nyújtó Freedom díjcsomagokkal. Ráadásul a hazai szolgáltatók közül a UPC egyedüliként kínál olyan ingyenes wifi hozzáférést, amellyel Magyarországon és Európa 9 országában, közel 5 millió hozzáférési ponton még nagyobb sebességgel használhatják mobileszközeiket az ügyfelek. Azok számára pedig, akik nem csak a mobiljukról szeretnének internetezni, szintén jó hírrel szolgál a UPC, ugyanis az Apple MacBook laptopokat is kedvező részletfizetési lehetőséggel  vásárolhatják meg mostantól a cég vezetékes szolgáltatásainak előfizetői. 

 

 

„A UPC Mobil indulása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink visszajelzése alapján fejlesszük szolgáltatásunkat. Ennek a folyamatnak egyik jelentős lépése a már régóta várt Apple termékek debütálása a UPC Mobil készülékválasztékában. Külön öröm, hogy a magyarországi megjelenés után nem sokkal az iPhone 7 is bekerül a UPC kínálatába. Mindemellett pedig valóban gondtalan felhasználói élményt is kínálunk, a kizárólag nálunk elérhető korlátlan adatforgalmat biztosító díjcsomagokkal.” – nyilatkozta Carra Anita, a UPC Magyarország vezérigazgató-helyettese.

 

 

A UPC Mobil választékában elérhető készülékek technikai jellemzőiről, az árakról és az igénybe vehető kedvezményekről a www.upc.hu weboldalon, a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon és a UPC üzletekben adnak tájékoztatást a cég munkatársai.

Kulcsszavak: okostelefon iPhone 7 UPC

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38