Nemzetközi siker: design díjat nyert a HyperX Cloud Stinger

forrás: Prím Online, 2017. február 27. 09:56

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy Cloud Stinger gamer fülhallgatója lett a világhírű formatervezési verseny, az iF DESIGN AWARD egyik idei nyertese. 

A legjobb designért járó díjért 59 országból több mint 5500 nevezés érkezett, ám a headset kategóriában indított nemzetközi díjat végül a HyperX Cloud Stinger vívta ki az 58 független szakértőből álló zsűri szavazata alapján. A termék az elismerést a kényelem, a hangminőség és a formatervezés terén nyújtott kiváló teljesítményéért érdemelte ki. 

 

A HxperX védjegyének számító memóriahabjával és 50 mm-es irányított hangszóróival a HyperX Cloud Stinger kényelmes és kiemelkedő minőségű hangélményt nyújt elérhető áron, használatával az alkalmi játékosok is profinak érezhetik magukat. A HyperX gamer fülhallgatók a játékosok körében is népszerűek, ugyanis a vállalat több mint kétmillió, videojátékokhoz készült mikrofonos fejhallgatót értékesített az elmúlt három évben.

 

„Olyan headsetet szerettünk volna készíteni, amelyet minden játékos megengedhet magának, és emellett bármilyen platformon használható. A tervezés során az alapvető elemeket helyeztük a középpontba, így a HyperX védjegyének számító kényelmes használatot, a lenyűgöző hangzást, valamint a felhasználóbarát egyszerűséget, mindezt megfizethető áron. A Cloud Stingerrel éppen ezt sikerült megvalósítanunk” – mondta Edward Baily, a HyperX EMEA-térségének (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere. 

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05