Új, univerzális tárgyalótermi projektorok az Epsontól

forrás: Prím Online, 2017. március 6. 08:55

Az Epson új interaktív projektora, az EB-1460Ui elősegíti a csapatmunkát és magas szintű üzleti integrációt biztosít a tárgyalótermekben, így hatékonyan támogatja a munkafolyamatokat. 

A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően a távoli munkavégzés, és a Skype-értekezletek is akár 100" méretű Full HD képernyőn valósíthatók meg ezzel a piacvezető megoldással. Az új termékcsalád tagjai minden eddiginél hatékonyabb együttműködést tesznek lehetővé,  akár azonos teremben, akár a világ különböző részein, egymástól távol dolgoznak a munkatársak.

 

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta: „A legújabb, KKV-knak és nagyvállalatoknak szánt megoldások segítségével lehetőség nyílik egy modern gondolkodású, valóban produktív munkahely kialakítására, amihez a hatékony, csapatmunkán alapuló értekezletek is hozzájárulnak. Ezek a felsőkategóriás, ultra rövid vetítési távolságú, modern technológiával felszerelt Wi-Fi-s projektorok lehetővé teszik a szervezeti információ megosztását. Olyan lenyűgöző interaktivitást nyújtanak az akár 100" méretre állítható vetítőfelületen, amit a síkpaneles kijelzők nem tudnak gazdaságosan megteremteni. Amellett, hogy a méretezhető vetítőfelületű készülékek ár-érték aránya kiemelkedően kedvező, valóban ideálisak a modern, interaktív és produktív munkahely megteremtéséhez.”

 

A két forrásból megjelenítet osztott képernyő segítségével a felhasználók két feladatot is el tudnak végezni egyszerre, így akár prezentációt tarthatnak és videokonferencia-hívást is fogadhatnak. Az interaktív tábla tartalma könnyen menthető, elküldhető és kinyomtatható, valamint a beépített 16W-os hangszórók kiválóan szólnak akár külön eszközök vagy kábelek használata nélkül is. A készülékek az üzleti adatbiztonság szempontjából is megbízhatóak, mivel minden modell esetében jelszó szükséges a kép megosztásához, vagyis titkosított jelszót kell megadni a táblán megjelenő tartalmak megnyitásához. Továbbá, még egy vezeték nélküli biztonsági megoldás is hozzájárul a magas fokú adatvédelemhez.

 

Az EB-1460Ui készülék tárgyalótermi együttműködéshez tervezett univerzális megoldást nyújt, amely lehetővé teszi a Skype üzleti használatát, és az egyéb, értekezletek során lebonyolított videohívásokat, valamint további könnyen használható interaktív funkciókat is biztosít. A felhasználó a számítógépét az íróasztalán hagyhatja, ugyanis a távoli hozzáférés segítségével nem csak az útiköltség takarítható meg: a távoli asztali funkciók rugalmas munkavégzést és nagyfokú szabadságot kínálnak.  Az ujjérintéses, két tollat támogató interaktivitást biztosító megoldással a prezentációt az előadó maga vezérelheti, valamint az iProjection alkalmazással könnyen megoszthatja és megtekintheti a különféle vezeték nélküli tartalmakat iOS vagy Android operációs rendszert futtató mobileszközökről is.1 A Miracastnak köszönhető képernyőtükrözéssel könnyedén oszthatók meg tartalmak közvetlenül olyan Android vagy Windows-alapú eszközökről, amelyek szintén támogatják ezeket a funkciókat.  .

 

Az EB-1460Ui mellett a termékcsalád további két modellt tartalmaz. Ultrarövid vetítési kialakításának köszönhetően a felhasználók vakító fény nélkül tarthatják meg prezentációikat, miközben a kiváló hatás elérése és a nézők kényelme érdekében az értekezleteken a kép 100" méretben látható. Az EB-1460Ui, EB-1450Ui és EB-1440Ui modellek az Epson 3LCD technológiáját használják a kiemelkedően élénk, akár 4400 lumen fényerejű képek kivetítéséhez. A sorozat készülékei lenyűgöző, a Full HD-t is meghazudtoló, 1920 x 1200 pixeles WUXGA felbontást nyújtanak, az akár 10 000 órás lámpaélettartam gazdaságos módban pedig csökkenti az energiafelhasználás és a szerviz költségeit.

 

Kulcsszavak: projektor Epson

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09