Magyarországon is kaphatók a Lenovo Moto Z modellek

forrás: Prím Online, 2017. március 9. 17:08

Március 9-étől Magyarországon is megvásárolhatóak az új Lenovo Moto Z és Moto Z Play okostelefonok, kiegészítőikkel, a Moto Modokkal együtt. 

A Moto Z termékcsalád, a Moto Mod modulok teljes portfóliójával együtt érkezik a hazai piacra. Az ultravékony moduláris felépítésű eszközök először a Telekom kínálatában kaphatóak, majd a hónap második felétől a nagyobb retail üzletek polcain is elérhetőek lesznek.

 

Moto Z

 

A katonai minőségű alumíniumból és rozsdamentes acélból készült Moto Z tartós, annak ellenére, hogy maga a készülék nem csak ultrakönnyű, de ultravékony is a mindössze 5,2 mm vastagságával. Magas felbontású, 13 megapixeles kamerája optikai képstabilizátorral és lézeres autófókusszal rendelkezik. Az 5 megapixeles előlapi kamera pedig nagy látószögű lencsét rejt magában, LED fénnyel felszerelve.

 

A Moto Z-vel a Modok felszerelése is egyszerű. A Moto Modok mágnesesen csatlakoznak a telefonhoz, így könnyedén cserélhetőek.
 


Moto Z Play

 

A vékony, könnyű és szolid alumínium keretezésű Moto Z Playhez tartozik a leghosszabb élettartamú akkumulátor-üzemidő, hiszen egyetlen töltéssel akár 50 órát is kibír a készülék. Ha mégis töltésre kerül sor, a TurboPower töltő segítségével a töltési folyamat jelentősen gyorsabbá és hatékonyabbá válik. A Moto Z Play közel 15 perc töltéssel mintegy 9 órára elegendő energiát képes felvenni. A 16 megapixeles, lézeres és autófókuszos kamerával káprázatosan éles fotókat tud készíteni éjjel és nappal, míg a széles látószögű, LED fénnyel felszerelt előlapi kamera lehetővé teszi a tökéletes szelfiket és csoportképeket.

Itt vannak a Moto Modok variánsai 

 

Az Incipio off GRIDTM Power Pack csatlakoztatható töltővel az akkumulátor élettartamához plusz 22 órát adhat. Így videochatelés, filmnézés és zenehallgatás közben sem kell aggódnia, hogy lemerül a telefonja, még akkor sem, ha éppen úton van. 

 

Míg egy másodperc alatt profi fényképezővé alakíthatja telefonját a Moto Mod Hasselblad True Zoommal. A 10-szeres optikai zoom, valamint a Xenon Flash funkciók elvégzik Ön helyett a nehéz munkát egy tökéletes kép készítése során, Önnek csak kattintania kell, nem kell foglalkoznia a távolsággal és a fényekkel, ráadásul akár RAW formátumban is fényképezhet, mint az igazi profik. Minden Moto Z és Moto Z Play tulajdonos ingyenes hozzáféréssel rendelkezik a Hasselblad Phocus szoftveréhez.

 

A JBL SoundBoost hangszóróval kiváló minőségben élvezheti a sztereóhangzást, az Insta-Share Projector Moto Mod pedig minden multimédiás tartalmat 70 hüvelykes átmérőben vetít ki bármilyen felületre.

 

Míg a Moto Style Shells révén a saját stílusához alakíthatja telefonját. Válasszon a különféle anyagok közül, mint a természetes fa vagy bőr, esetleg dönthet mintás szövet mellett is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05