A Check Point Infinity biztonsági víziója és innovációja a nagy- és a kisvállalatok számára

forrás: Prím Online, 2017. július 19. 10:55

A Check Point Software Technologies Ltd. megerősítette vezető pozícióját a Gartner Unified Threat Management (SMB Multifunction Firewalls) megoldásokat és a vállalati hálózatok tűzfalait (Enterprise Network Firewalls – ENFW) értékelő, úgynevezett „Magic Guadrant” jelentésében. 

Az új jelentés a vállalat „víziójának teljességét”, valamint a „megvalósítás képességét” értékelte olyan területeken mint a biztonságmenedzsment és a fenyegetésekkel szembeni megoldások a különböző iparágakban, a kis- és közepes vállalatoktól a legnagyobb cégekig. A Check Point számára ez az értékelés bizonyítja erejét az ügyfelek széles köre számára kínált, átfogó biztonsági megoldások terén.

 

A Gartner elemzésével összhangban, a Check Point felismerte, hogy a kis és a nagy vállalatoknak gyakran különböző biztonsági elvárásai vannak. Az ügyfeleknek egyedi kihívásokkal kell szembenézniük, és ez első osztályú biztonsági intézkedéseket követel meg, melyek figyelembe veszik a méretből és az összetettségből fakadó szükségleteket. A Check Point Infinity az első olyan biztonsági architektúra, mely lehetővé teszi a vállalatok számára hálózataik, felhőik és mobil eszközeik védelmét egyetlen biztonsági infrastruktúrával, mely rugalmasságot, könnyedséget és nyugalmat kínál a számukra, függetlenül méretüktől. Amint azt a jelentések is tükrözik, az, hogy a Check Point megfelel a legkülönbözőbb méretű vállalatok biztonsági elvárásainak, megerősíti vezető helyét a biztonság területén. 

 

A Gnosis vezető biotechnikai vállalat is a Check Pointot választotta, mint hatékony, konszolidált biztonsági megoldást a hálózata, adatai, valamint kommunikációja védelmére. „A Gnosis számára fontosak biztonsági igényei, ezért fordultunk a Check Pointhoz. Az általuk kínált képességek, és annak lehetősége, hogy egyetlen, a központban elhelyezett irányítófelületről kontrollálható minden, voltak azon elemek, melyek eldöntötték, mit választunk,” mondta Marco Sandrini, a Gnosis ICT menedzsere.

 

Azzal párhuzamosan, hogy a biztonsági fenyegetések területe egyre bonyolultabbá válik, a Check Point elkötelezte magát a valamennyi vállalat és szervezet számára kínálható, iparágvezető megoldások biztosítása mellett. A Check Point a megelőzést tekinti a leghatékonyabb és leginkább proaktív megoldásnak. A nulladik napi védelmi stratégiáknak köszönhetően a vállalatok a felügyelet egy mélyebb szintjéhez férnek hozzá, mely még azelőtt felszámolja a fenyegetéseket, mielőtt azok elérnék a felhasználókat. Újító vállalatként kulcsfontosságú számunkra a dinamikus cybervilág megértése, ami a magasabb szintű technológiák létrehozásának és azoknak a kisvállalatoktól a legnagyobbakig való alkalmazásának az alapja.

 

„Nagyon örülünk és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Gartner vezetőként emelt ki minket ezen Magic Quadrant jelentésekben. A Check Point Infnity architektúra vezető, innovatív és hatékony biztonságot kínál a legkülönbözőbb méretű vállalatok valamennyi hálózati szegmensében, így megvédve ügyfeleinket minden fenyegetésel szemben, bármikor, bárhol,” mondta Gabi Reish, a Check Point termékmenedzsmentért és marketingért felelős elnökhelyettese. „Az, hogy következő generációs tűzfalakat és fenyegetésekkel szembeni védelmet nyújtó technológiákat kínálunk, továbbra is létfontosságú szerepet játszik a cybertámadások kivédésében. Elszántan segítjük a különböző méretű vállalatokat a megfelelő biztonsági intézkedések foganatosításában, így készülve a holnap cyber világára.”

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09