Szeptember 10-én két órára elsötétül a Nickelodeon

A játék napján szabadtéri játékokkal és sporttal készül a népszerű gyerekcsatorna

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 9. 11:00

A legnézettebb gyermekcsatorna szeptember 10-én két órán keresztül önként kikapcsolja a műsorát. A Nickelodeon ezzel arra buzdítja a közönségét, hogy álljanak fel a képernyő elől, és élvezzék a mozgás és a játék örömét. Az idehaza most első ízben megrendezendő Játék napján ingyenes játszóparkkal, szuper játékokkal és izgalmas nyereményekkel várja a csatorna a gyerekeket a Millenáris Parkban. 

Az egész napos játékok mellett különböző sportprogramok kapnak helyet, lesz például futóverseny és családi jóga is. Katus Attila a gyerekeknek tart tornát, a szülőknek pedig életmód-tanácsadást, majd a napot a Búgócsiga Zenede zárja. Az érdeklődőket izgalmas kihívások is várják: felfújható akadálypálya, óriás kirakós, medúzavadászat és Mancs őrjárat puzzle, ugróiskola és sok más érdekes játék.

 

A Nickelodeon idén először Magyarországon is megrendezi A játék napját. A nagyszabású rendezvény a Millenárison kap helyet, és az biztos, hogy a kilátogató gyerekek és szüleik egy pillanatig sem fognak unatkozni. A gyerekcsatorna kiemelten kezeli, hogy a kicsik minél korábban megismerkedjenek a különböző mozgásformákkal, és hogy a sport is mielőbb beépüljön a mindennapjaikba. Éppen ezért szeptember 10-én, 10:00-től 12:00-ig nem sugározza a szokott műsorát, hanem fekete képernyős szünettel hívja fel a figyelmet a szabad mozgás fontosságára. A játék napja programjaival izgalmas alternatívát kínál a gyerekeknek, akik többek között az életnagyságú SpongyaBobbal és Dórával, a felfedezővel is találkozhatnak, sőt, a futóverseny első 100 regisztrálója pólót kap ajándékba.

 

Katus Attila nagyszerű kezdeményezésnek tartja a Nickelodeon mozgásra buzdító programját. „Igazán bátor, karakán döntés egy tévécsatorna részéről, hogy kétórás műsorszünetet tart, és mozogni viszi a gyerekeket a szabadba − ez a gyerekek életében sokszorosan meg fog térülni. Bízom benne, hogy minél többen kihasználják ezt a lehetőséget, és velünk sportolnak, játszanak majd a szabadban.” 

 

Az eseményen a színpadi programok mellett egy 15 állomásos akadálypálya is várja a kicsiket. A játékban résztvevők egy útlevelet kapnak, melybe minden sikeresen teljesített állomás után egy pecsét kerül. 15-ből 12 pecsétet kell megszerezni a garantált ajándékért. Azonban annak sem kell elkeserednie, aki nem tud eljönni, mert akiről a szülei küldenek egy képet az info@nickelodeon.hu-ra, amint ezen a napon kint játszik a szabadban, részt vehet a sorsoláson, és Nickelodeonos ajándékcsomagot nyerhet.

 

 

Pogramok:

  • 10:00 A programok kezdete
  • 10:30 50 m futóverseny a 3-5 évesek számára
  • 11:00 100 m futóverseny a 6-9 évesek számára
  • 11:30 200 m futóverseny 10-14 évesek számára
  • 12:00 Családi jóga
  • 13:30 Tornázz Katus Attilával!
  • 14:00 Életmód tanácsadás kicsiknek és nagyoknak
  • 14:30 Családi jóga
  • 16:00 Búgócsiga Zenede koncertje
  • 17:00 Zárás

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09