A Cellum és a Telkom stratégiai együttműködést jelentett be

forrás: Prím Online, 2017. november 27. 18:05

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Cellum, Magyarország piacvezető mobilfizetési szolgáltatója, és a Metranet, Indonézia vezető távközlési vállalatának, a Telkom cégcsoportnak digitális szolgáltatásokra szakosodott leányvállalata.

Kóka János, a Cellum vezérigazgatója a Telkom Csoport éves rendezvényén, a Digi Summit 2017 megnyitó beszédében mutatta be cége elképzelését egy integrált digitális platform kiépítésére vonatkozóan, amely sokoldalú fizetési, hitelezési és biztosítási szolgáltatások bevezetését teszi lehetővé. Indonézia, ahol több mint 260 millió ember él, a digitális átalakulás útján halad. A Cellum által javasolt „szuperplatform” egységes keretet biztosíthat az országban a következő években bevezetendő számtalan új digitális szolgáltatás számára.

 

A magyarországi székhelyű Cellum 2014 óta terjeszkedik Ázsiában. A Metranettel való együttműködés a következő lépés a vállalat azon törekvésében, hogy megkerülhetetlen szereplővé váljon a térségben. A Cellum biztonságos mobiltranzakciós rendszere segítségével a Metranet közelebb kerülhet céljához, hogy Indonézia online iparágának legmegbízhatóbb monetizálási szolgáltatójává váljon.


„Vezető elemzők szerint Indonézia jelenleg a világ egyik legizgalmasabb pénzügyi technológiai piaca. Egyedülálló versenyhelyzetének köszönhetően a Telkom a pénzügyi és egyéb területek digitális átalakulásának mozgatórugójává válhat. A stratégiai partnerség egy fontos elismerése a Cellum Mobile Next mobiltranzakciós rendszerünk technikai fejlettségének és biztonságának.” – mondta Kóka János, a Cellum Global vezérigazgatója.

 

 „A Cellummal való együttműködésünk magasabb szintre emeli a Telkom Csoport azon képességét, hogy tranzakciós rendszereket építsen és szolgáljon ki Indonéziában.” – mondta Widi Nugroho, a Metranet vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05