Siker borítékolva

forrás: Prím Online, 2017. december 11. 16:41

Kreatív borítéknyomtatás gyorsan és kifizetődően? Mostantól bárkinek elérhető! Az OKI Europe új Pro9 Borítéknyomtató Rendszere (Envelope Print System) a kisebb gyorsnyomdák és a nagyobb nyomdaipari szaküzletek számára egyaránt lehetővé teszi, hogy előnyükre fordítsák a direkt marketing aktuális trendjeit. 

A rendszer a borítéknyomtatás mellett új lehetőségek tárházát nyitja meg a nyomtatott meghívók és más magas minőséget megkövetelő, postai úton kézbesített termékek esetében is.

 

Az OKI Pro9-es Graphic Art nyomtatósorozatával rendelkező felhasználók az új Borítéknyomtató Rendszernek köszönhetően két okból is könnyedén kitűnhetnek a tömegből. Először is, az új rendszerrel kevesebb időbe telik egy változó adatokkal ellátott boríték kisebb sorozatának kinyomtatása, mint amennyit egyébként a nyomólemez előállítása és a nyomat előkészítése venne igénybe. Ráadásul üzembe helyezési költségekkel sem kell számolni. Ezen túlmenően a Pro9542 Borítéknyomtató Rendszerrel ragyogó fehér és feltűnően élénk színekkel nyomtathatunk színes borítékokra is a garantáltan szembetűnő eredményekért.

 


“Annak ellenére, hogy az eDM kampányok egyre nagyobb teret hódítanak a direkt marketingben, a fogyasztók a postai úton kézbesített leveleket még mindig sokkal személyesebbnek és megbízhatóbbnak találják. A Direct Marketing Association kutatása szerint az online promóciók egyre növekvő száma ellenére a direkt postai üzenetek hatása még mindig felülmúlja az e-mailekét. A kutatás kimutatta, hogy a címzettek mindössze 44%-a tudta csak felidézni a konkrét márkát az e-mail kampányt követően, míg ez az arány 75% volt a direkt üzenet esetében.” – nyilatkozta Shun Mochizuki, az OKI Europe Ltd. kis formátumú nyomtatókra szakosodott részlegének senior marketing menedzsere.

 

„Bár az e-mailezés kényelmessége miatt a vállalkozások 51%-a vegyes kampányokat folytat, jól látható az igény a rövidebb, ám annál hatásosabb, figyelemfelkeltő direkt üzenet promóciókra is. A Pro9-es egyedülálló képessége a színes és fehér nyomtatásra egyaránt, valamint a Pro9542 esetében a fehér alapra egy lépésben történő színes nyomtatás mind a kisebb gyorsnyomdák, mind a nagyobb nyomdaipari szolgáltatók számára biztosítja, hogy ajánlatuk versenytársaikétól feltűnően különbözhessen.”

 

 

Az OKI Borítéknyomtató Rendszere továbbá egy, az OKI által tervezett speciális borítékadagolót és szállítószalagot is tartalmaz, hogy a produktivitás még nagyobb lendületet vegyen. A könnyű beüzemelést és a hordozók sokféleségét szem előtt tartva a rendszerhez tartozik egy boríték beégető egység is, ami kiküszöböli az esetleges gyűrődéseket, és egységes nyomtatást biztosít a megjelenési lehetőségek nagy választékában. Borítéktípusok széles skálájára nyomtathatunk (a C7-es mérettől kezdve egész a 13-as és 15-ös méretig), az elkészült borítékokat pedig lenyűgöző gyorsasággal kapjuk kézhez (500 DL boríték kinyomtatása kb. 12 percet vesz igénybe).

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05