Új ügyvezető igazgató az ITSH élén

forrás: Prím Online, 2018. január 22. 10:40

Erik Slooten személyében 2018. január 8-tól új ügyvezető igazgató irányításával folytatódhat tovább Magyarország legnagyobb ICT-munkaadójának a növekedése. Az 5 hazai városban immár több mint 4500 főt foglalkoztató IT Services Hungary (ITSH) új vezetője az írországi eir Group éléről érkezik Magyarországra, és veszi át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Új szakmai feladata kapcsán Erik Slooten úgy fogalmazott: „A Magyarországi  infokommunikációs szektorban az ITSH az elmúlt évek során az egyik legjobb márkává érett. Nagy megtiszteltetés és izgalmas kihívás a számomra, hogy a márka történetének következő fejezetében én is társszerző lehetek. Tudom, hogy az ITSH legnagyobb értékét a benne dolgozók szaktudása és ambíciója jelentik. Nagy várakozással tekintek a közös munka elé.”

 

A holland születésű, 46 éves Erik Slooten közel két évtizednyi felsővezetői tapasztalattal rendelkezik, amelyet nemzetközi környezetben, globális piacvezető mobil- és ICT-vállalatoknál szerzett. 

 

A többi között fontos szerepet vállalt Írországban az eiR, Szlovákiában a Slovak Telecom, Csehországban a GTS és a T-Mobile, Bulgáriában pedig a Vivacom stratégiájának kidolgozásában, majd megvalósításában. Pályafutását jelentős IT rendszerek bevezetése és átalakítása jellemezte, de aktív szereplője volt különböző outsourcing és automatizációs projektek sikeres megvalósításának is. 

 

Erik Slooten az informatika mellett értékes, az ITSH-nál betöltendő vezetői pozíciójában is kamatoztatható tapasztalatokat szerzett a B2B értékesítés, a marketing és az üzletfejlesztés terén is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05