A PLÁZS már készen áll a nyárra

forrás: Prím Online, 2019. március 22. 12:55

Az első napsugarakkal már készülünk is a nyárra: május 17-én nyit a Balaton buliközpontja, a PLÁZS. A Siófoki Nagystrand szezonnyitóján ingyenes koncertet ad Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude és a Supernem is, utána pedig egész nyáron a legjobb hazai előadókkal kényeztet Siófok oázisa. Idén a homokos parton többek között bulizhatunk majd a Halott Pénz, Majka, a Follow The Flow, a Bikini és a Republic koncertjére is, míg napközben átadhatjuk magunkat a nyaralás élvezetének a PLÁZSon.

Ha Balaton, akkor Siófok, ha pedig Siófok, akkor PLÁZS! A Nagystrand hatalmas, fehérhomokos partszakaszán elterülő PLÁZS minden nyáron a nyaralás alfája és omegája, hiszen mind programjaiban, mind lehetőségeiben hozza azt, amit egy tökéletes nyaralástól elvárhatunk. Nappal fürdőzhetünk a habokban, napozhatunk a napozóstégen, sportolhatunk vagy éppen kipróbálhatjuk a PLÁZS gasztronómiai kínálatát is, míg este a csillagok alatt bulizhatunk a legjobb előadókra. Belőlük pedig idén sem lesz hiány. Nézzük!

 

 Az erős kezdésről a májusi Nagystrand szezonnyitón Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude és a Supernem gondoskodik egy háromnapos - nem mellesleg ingyenes - szuperhétvégén május 17 és 19. között. Majd a pünkösdi hosszú hétvégével beindul az igazi szezon: A Palace hagyományos pünkösdi nyitóbuliját veszi át június 8-án - új helyszínként - a PLÁZS Aréna, majd június 9-én a Bikini és a Republic koncertezik a Plázs színpadán. Az estét egy Fergeteg Partyval zárhatjuk Dj Dominique-kal, a Kozmix-al és Korda Györgyékkel.

 

Június 21-én visszatér a tavaly nagy sikerrel debütált Rakonczai Piano Plázs, ahol a romantikus dalok szerelmesei andaloghatnak Rakonczai Imre estjén a holdfényben.

 

Majd péntekenként késő este Metzker Viki pörgeti a lemezeket a Plázs Arénában.

 

 

„Szólj anyunak”, június 22-én ugyanis a Calzedonia Beach Partyján a városban lesz a Halott Pénz - a jegyek ráadásul vészesen fogynak! A Halott Pénz koncert után az ország egyik legfelkapottabb bulisorozatán, a Necc Party-n élhetjük át újra a ’90-es évek zsigereinkbe égett zenei pillanatait a Plázs Arénában.

A Kowalsky meg a Vega legújabb, az Árnyék és Fény albumuk lemezbemutatóját viszi el június 29-én a Balaton-partra, egy héttel később, július 6-án pedig már a szöveggyáros Majka zúz a színpadon a BSW társaságában.

 

A hölgyek egyik nagy kedvence, Horváth Tamás is koncertet ad a csillagok alatt: a szívtipró július 20-án várja a nagyérdeműt. A retro rajongóinak zenél majd a Neoton július 26-án, de nekik szól majd a Balaton legnagyobb retro őrülete is, a Balatoni Retro Láz egész estés showja augusztus 17-én!

 

Ha a szórakozás mellett a testmozgás is fontos, akkor már most véssük be a naptárba a Scitec Muscle Beach dátumát: augusztus 2-3-án, amikor a nappali a testépítőversenyt este féktelen partyzás követ.

 

A fiatal, mégis, már milliós nézettségű klipeket maga mögött tudó Follow The Flow sem marad ki a „balatoni nyárból” augusztus 3-án, és pontosan egy héttel később üdvözölhetjük a hazai hip-hop egyik legütősebb formációját, a Hősöket is.

 

Augusztus 20-i hosszú hétvégét is érdemes majd a Plázson tölteni, mert számos program érkezik a már megszokott WeLove Balaton sztár dj-eket felvonultató fesztiválja mellett!

 

Koncertek, partyk, Balaton, azaz minden, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges. A PLÁZS már készen áll a nyárra. És Te? 

Kulcsszavak: PLÁZS szórakozás

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09