Piacképes szaktudás versenyképes fizetésért

forrás: Prím Online, 2019. június 19. 16:06

A T-Systems Akadémia idén indítja el először az SAP Akadémia modulját, melynek keretében 10 junior SAP tanácsadó és 10 junior SAP fejlesztő képzése kezdődik meg szeptemberben. Olyan frissdiplomásokat és pályamódosítókat várnak, akik a nemzetközi munkaerőpiacon is keresett tudást kívánnak szerezni. A T-Systems Akadémia amellett, hogy egyedülálló képzést nyújt, versenyképes fizetést biztosít a hat hónapos oktatás idejére is. A jelentkezésre 2019. június 18. és július 2. között van lehetőség.

Szeptemberben harmadik alkalommal indul el a T-Systems Akadémia, melynek keretében a vállalat idén először IT-szakemberek képzése mellett speciális SAP modult is szervez. Az új képzési formában junior SAP tanácsadó és junior SAP fejlesztő pozíciókra várják a jelentkezőket, melyekre egyenként 10-10 főt vesznek majd fel. 

 

Az SAP-t, a világ vezető integrált vállalatirányítási rendszerét hozzávetőleg 32 000 vállalat használja. A Magyarországon is széleskörűen alkalmazott SAP egy adott vállalat minden vállalati folyamatát képes lefedni, számos elengedhetetlen funkciója mellett különlegessége, hogy képes a valós idejű adatfeldolgozásra. 

 

A T-Systems Akadémia idén két SAP szakértői területen hirdet felvételt. A junior SAP tanácsadó területre digitális szemléletű és gazdasági irányultságú jelentkezőket várnak, akik az ügyfelek igényei alapján képesek lesznek az SAP megoldásait felhasználva hatékony és egyszerű üzleti folyamatok kialakítására. IT területek iránt érdeklődőknek szól a junior SAP fejlesztő pozíció, ők a szükséges tudás megszerzése után a felhasználók igényei szerint tudják majd fejleszteni is a rendszert, és nemcsak a már meglévő megoldásokkal szolgálják ki az ügyfeleket. 

 

 

Mindkét modulban való részvétel alapfeltétele a digitális szemlélet, a felsőfokú végzettség, a műszaki, pénzügyi, logisztikai, vagy HR területeken szerzett alapismeretek, illetve a fejlesztői pozíció esetén az alapszintű informatikai tudás. A nyelvismeret terén a megbízható angol nyelvtudás az alapelvárás, a német nyelv pedig előnynek számít. 

 

„A T-Systems Magyarországnál komoly lehetőséget látunk ügyfeleink számára nyújtott SAP szolgáltatásokban, ezért új alapokra helyeztük SAP stratégiánkat. A piaci lehetőségek kiaknázása érdekében fontos, hogy a már nálunk dolgozó szakértői csapatok mellé további utánpótlást képezzünk. Tapasztalataink szerint ez a képesítés mind saját kollégáink, mind a piacról bevonzott tehetséges, a legmodernebb digitális technológiák iránt érdeklődő fiatalok vagy pályamódosításra nyitott szakemberek számára értékes, ezért sok jelentkezőre számítunk. A T-Systems Akadémia hagyományosan nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a képzés mellett az érdeklődők megismerkedjenek hazánk piacvezető infokommunikációs vállalatának folyamataival is, így a szakmai tudás mellé nagyvállalati munkatapasztalatot is szereznek” – hangsúlyozta Tápai Tamás, a T-Systems Infokommunikációs divíziójáért felelős vezérigazgató-helyettese.

 

A kiválasztási folyamat három szakaszból áll: a pozíciókra június 18. és július 2. között lehet jelentkezni, ezt követik a telefonos interjúk június 19. és július 5. között, majd július végéig zajlik a második fordulós kihívás, ahol csoportos feladatokat kell megoldaniuk a leendő akadémistáknak. Az eredményeket augusztus közepéig hirdeti ki a T-Systems.

 

A T-Systems Akadémia SAP képzése hat hónapos elméleti oktatással indul, melynek során a jelentkezők általános ismereteket szerezhetnek a T-Systemsről, megismerik az SAP technológiát (pl.: SAP HANA, Cloud), továbbá kulcsfelhasználói ismereteket és a rendszer ügyféligényekre szabását sajátítják el az SAP legfontosabb moduljaihoz kapcsolódóan.

 

A képzés különlegessége, hogy a résztvevők versenyképes alapbért kapnak már az első hat hónap alatt is, a jól teljesítők pedig később további béremelést érhetnek el. Az akadémisták a képzés idejére és az azt követő egyéves munkaviszonyra határozott idejű szerződést írnak alá, ezt követően a vállalat határozatlan idejű szerződést kínálhat a megszerzett tudásukért cserébe. 

 

Az idén szeptemberben induló T-Systems Akadémia SAP moduljára a https://www.t-systems.hu/akademia/sap weboldalon lehet jelentkezni.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már 250 SafeCross okoszebra védi a magyar gyalogosok biztonságát

2024. április 13-án, Debrecenben ünnepélyes családi rendezvényen adta át a Pearl Enterprises Kft. az általa fejlesztett 250. SafeCross okoszebrát.

2024. április 16. 18:10

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09