Az AMC-től érkezett az Eurosport Digital új vezetője

forrás: Prím Online, 2019. július 13. 11:41

A Discovery Paul Rehriget nevezte ki az Eurosport Digital vezérigazgatójának. Az új vezető az Eurosport fogyasztóknak szóló digitális termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztéséért és irányításáért felel majd.

Rehrig a Discoveryhez és az Eurosporthoz az AMC Networkstől érkezik, ahol közel nyolc évig  digitális és üzletfejlesztési ügyvezető alelnökként ő felelt az AMC Networks globális digitális partnerkapcsolataiért és a közvetlen fogyasztói előfizetéses szolgáltatásokért. Pozíciójában csapatával két piacvezető digitális VOD-szolgáltatást – a  Sundance Now-t és a Shuddert – is elindított.

 

A Discoverynél Rehrig felügyeli az Eurosport fogyasztóknak szóló digitális termékeinek fejlesztését, beleértve az egyetlen egész Európára kiterjedő sport-streaming szolgáltatást és applikációt, az Eurosport Playert, illetve Európa első számú online sportoldalát, a havonta több mint 30 millió egyedi felhasználót kiszolgáló Eurosport.com-ot. Paul Rehrig közvetlenül Peter Faricy-nek, a Discovery globális DTC (fogyasztóknak nyújtott szolgáltatásokért felelős) vezérigazgatójának felel.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a csapatunk ilyen kiemelkedő vezetővel bővül, aki világszerte sikerrel indított be és működtetett közvetlenül a fogyasztóknak szóló szolgáltatásokat és termékeket. Paul a tökéletes választás az Eurosport Digital csapatának vezetésére – mondta Peter Faricy. – Paul gondoskodni fog arról, hogy az Eurosport – kihasználva a jövő izgalmas lehetőségeit – olyan immerzív többképernyős szolgáltatásokat és élményeket nyújtson, amelyek táplálják az emberek szenvedélyét, és bevonják a sportrajongók globális közösségeit.”

 

„Lenyűgöző, ahogy az Eurosport innovatív digitális vezetővé vált a sport területén a Discovery irányítása alatt. Nagy felelősség a sportrajongók számára műsorokat és tartalmakat biztosítani Európa-szerte, és örülök, hogy ilyen világszínvonalú csapatot vezethetek – mondta Paul Rehrig. – Hatalmas lehetőséget rejt magában az Eurosport digitális termékei által nyújtott élmények fokozása és bővítése. A rajongók mélyebb bevonása, a közönség és az előfizetői tábor növelése a régióban számos innovatív módszerre ad lehetőséget.”

 

Az Eurosport Digital szolgáltatásait – a világ legnagyobb sporteseményeihez kapcsolódó élő közvetítéseit, on-demand videós tartalmait, híreit és eredményeit – több millió rajongó használja. A következő 12 hónap jelentős eseménye lesz a 2020-as tokiói olimpia, amely minden percéhez az Eurosport biztosít exkluzív digitális hozzáférést Európa-szerte*. Emellett az év során más prémium sportágak élő eseményei is itt lesznek elérhetők: többek között több mint 2500 órányi élő kerékpársport 200 napon keresztül, az összes tenisz Grand Slam-torna minden mérkőzése, illetve a téli sportszezon minden fontosabb világbajnoksága és világkupája.

  

_________________

* Oroszország és Franciaország kivételével.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05