Ingyen HBO fél évig

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 5. 14:41

Igazán jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik szeretik az HBO csatornáit: prémium moziélményt kapnak ajándékba a UPC Direct előfizetői: mostantól 6 hónapon át díjmentesen érhetik el a Medium TV vagy a Medium HD TV csomagot igénylő ügyfelek az HBO Pak csomagot, a Plus HD TV előfizetői pedig az HBO MaxPak csomagot. A Cinemax két nozicsatornája pedig kedevezményes konstrukcióban érhető el.

A UPC Direct most egy új előfizetési ajánlattal sokszorozza meg a tévénézési élményt: a Medium TV vagy Medium HD TVelőfizetői hat hónapon át ajándékot kapnak: az HBO Pak csomag csatornáit. A Plus HD TV előfizetői sem maradnak le a meglepetésről: ők az HBO MaxPak csomag csatornáit élvezhetik fél éven át. Mindkét esetben az előfizetők 12 hónapos hűségidő vállalása mellett 6 teljes hónapon át díjmentesen érhetik el a fenti HBO csomagokat, azt követően pedig kedvezményes áron fizethetnek elő azokra. Az HBO Pak és az HBO MaxPak csomagok természetesen tartalmazzák az HBO GO hozzáférést is, ami bárhol, bármikor lehetővé teszi, hogy az előfizetők 6500 órányi filmhez és sorozathoz férjenek hozzá.

 

Az HBO ezúttal olyan sorozatpremierekkel jelentkezik, mint például a Nagypályások befejező évada, amelyben a korábbi NFL-játékos Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) a pénzügyi menedzserkedésen túl az élet nehézségeiben is segít eligazodni ügyfeleinek. Augusztusban műsorra kerül még az Utódlás 2. évada, amely egy médiabirodalom történetén keresztül a hatalom, a pénz és a családi intrikák témáját járja körül. Az HBO augusztusi műsorkínálatában olyan premier filmeket is nézhetünk, mint a Ready Player One sci-fi akciófilm, amelynek története szerint a világot 2045-ben beszippantja egy virtuális játék, mindenki a saját avatárjává válik és beindulnak a szerencsevadászok.

 

Az HBO GO kínálatában szintén találhatunk új sorozatpremiereket: az Időbevándorlók 1. évada története szerint emberek tűnnek fel a múlt különböző korszakaiból szerte a világon, néhány évvel később pedig a viking főhősnő, Alfhildr és rendőrtiszt társa, Lars egy titokzatos gyilkossági ügyben kezdenek nyomozni. Szintén premierként indul ebben az időszakban A viszony utolsó évada, amelyben a négygyermekes tanár és író, Noah és a pincérnő, valamint a feleség, Alison afférja provokatív drámába torkollik. Emellett az HBO GO kínálatában elérhető a Fülledt utcák és Az ifjú Sheldon sorozatok 1-2. évada is – mindkét sorozat következő, 3. évadának premierje már a nyakunkon, így aki képbe szeretne kerülni például az Agymenők főszereplőjének gyerekkori kalandjaival, addig is megnézheti a korábbi epizódokat.

 

Az ajándék HBO csomagok mellett a UPC Direct most kedvezményes áron ad lehetőséget Cinemax csatornák követésére is azoknak, akik csak erre a két csatornára vágynak az HBO kínálatából: a most bemutatkozó Cinemax Pak két csatornája a legjobb filmválogatásokat hozza el a filmvilág szerelmeseinek a világ minden tájáról. Mindkét Cinemax csatorna egyedi, egymástól különböző műsorkínálattal jelentkezik, a hét minden napján a nap 24 órájában, reklámok és megszakítások nélkül. Most mindezt 6 hónapon át verhetetlenül alacsony áron kínálja a UPC Direct, de a kedvezményes időszak lejárta után is remek áron élvezhetjük tovább a Cinemax és a Cinemax2 csatorna kínálatát.

 

A Cinemax csatorna premierjei között találkozhatunk az év egyik legjobb alapötletével rendelkező Haverok harca amerikai vígjátékkal, mely egy megtörtént eseten alapuló komédia. Öt barát megfogadja, hogy minden évben egy hónapig fogócskát rendeznek, és persze a munka, a csajozás vagy a gyereknevelés nem szabhat határt a játéknak.

 

Az HBO Pak csatornái az alábbi csatornahelyeken találhatók:

HBO

58

HBO2

59

HBO3

60

 

Az HBO MaxPak csatornái az alábbi csatornahelyeken találhatók:

HBO

58

HBO2

59

HBO3

60

HBO HD

125

Cinemax

61

Cinemax2

62

 

A Cinemax Pak csatornái az alábbi csatornahelyeken találhatók:

Cinemax

61

Cinemax 2

62

 

 

További információkat a upcdirect.hu oldalon és a UPC Direct Facebook oldalán olvashatnak.

Kulcsszavak: UPC Direct HBO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05