Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

forrás: Prím Online, 2019. október 15. 13:10

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

A lényeg, hogy neki szóljon

 

Akkor azt már tisztáztuk, nem a legjobb döntés a virágos ötlet, hiszen azt akár egy hétköznapon is el lehet lőni. A bonbon és az édességek sem túl eredetiek, mivel az úgy névnapra vagy éppen egy felszínes ismerősnek tökéletes választás lehet, de nem annak, aki különleges helyet foglal el a szívedben.

 

Nagyon érdekes és egyedi ötlet lehet egy fényképes ajándéktárgy. Egy plüssmaci a közös fotótokkal vagy egy fotóposzter, hogy mindig szem előtt legyen egy nagy pillanatotok. Ezek már igazán jó ötletek, de ha olyat választanál inkább, ami minden percben vele van, akkor vagy gyűrűt adj, mert az tuti rajta lesz, vagy ha ez korai, akkor egy fényképes telefontok is kiváló választás. Hiszen a mai digitális világ hozadéka, hogy a telefonja nélkül senki nem tesz egy lépést sem. Arra pedig, hogy megvédje a készüléket a károsodásoktól, mi is lehetne jobb, mint egy egyedi telefontok? Ez attól lesz igazán különleges, ha a ti kettőtök közös képe szerepel rajta, amin biztosan elmosolyodik a kedvesed, ha csak eszébe jut a közös pillanat.

 

Hogyan csináld?

 

Nagyon egyszerű. Keresd meg a Pitbullcase oldalát, ahol válaszd ki a telefon típusát, amire a tokot szánod. Sőt, ha már egyedi, miért ne lehetne a tiéd is hasonló? Ma már léteznek direkt a telefontokokra tervezett képek, mint amilyenek a Mickey és Minnie fülekkel díszített Mr&Mrs feliratok, vagy éppen a King&Queen-es darabok. Így a kívülállók is biztosak lehetnek benne, hogy ahogy a telefonjaitok, úgy ti is összetartoztok.

 

Tehát ha megvan a fenti weboldal, akkor válaszd ki, hogy az adott telefon típushoz milyen telefontokot szeretnél. Ez tervezhető esetén lehet szilikon tok, oldalra nyíló flipes bőrtok, illetve merev hátlap is. A megfelelő kép kiválasztása után nincs más dolgod, mint kedvedre formázni az adott darabot. Ehhez használhatsz effekteket, készíthetsz kollázst, vagy akár elhelyezhetsz rajta matricákat is. Sőt, ha igazán merész vagy, akár üzenhetsz is rajta kedvesednek, vagy éppen világossá teheted a környezete számára, hogy ő már foglalt.

 

Persze nem mindegy, hogy milyen felbontású képpel dolgozol, mert attól függ a végeredmény. A legjobb, ha a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768), esetleg FULL HD (1080p=1920X1080) felbontású képet használsz.

 

Ha biztosra akarsz menni, akkor mindenképp egyedi és különleges ajándékot válassz kedvesednek, hiszen a szerelmetek mindenképp megérdemli a megfelelő törődést. 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05