Már itthon is kapható a Honor 20 Pro izlandi jégvirág színben

forrás: Prím Online, 2019. november 7. 15:33

A Honor 20 Pro okostelefon dinamikus-holografikus dizájnja a mai naptól már izlandi jégvirág színben is elérhető, amit a Jökulsárlón gleccserlagúna ihletett. 

A hátlap színezése a jéghegyek naplementében megcsillanó csúcsát idézi, ami a különleges technológiának köszönhetően világoskéktől egészen a világos rózsaszínig többféle színben tündököl, attól függően, hogy milyen szögben éri a fény. Az üveghátlap ugyanis kétlépcsős eljárással készül. Az alsó réteget egy speciális technikával állítják elő, több millió beágyazott miniatűr prizmával, amelyek a gyémántokra hasonlítanak. Erre kerül egy üvegréteg valamint az adott színbevonat kombinációja. 

 

 

A Honor 20 Pro okostelefonra várhatóan 2019. év végétől elérhető lesz a Magic UI 3.0 szoftver, ami Android 10-en alapul. A kezelőfelület új verziójának elsődleges célja, hogy egységes felhasználói élményt nyújtson a különböző eszközökön, és egyszerűsítse a programok fejlesztését és futtatását legyen szó akár okostelefonról vagy táblagépről. Mindemellett a kezelőfelület kinézete olyan újdonságokkal frissül, mint magazinszerű elrendezés, ami mesterséges intelligencia segítségével rendezi és tagolja a tartalmakat. Ezenkívül rendszerszinten elérhető lesz a sötét mód (Dark Mode), ami az akkumulátor mellett a szemet is kíméli.

 

 

A Honor 20 Pro izlandi jégvirág színben elérhető az Extreme Digital kínálatában ajánlott bruttó 199.990 Ft-os fogyasztói áron, november második felétől pedig a Telekom online kínálatában is elérhető lesz.

 

A Magic UI 3.0 várhatóan 2019. év végétől lesz elérhető a Honor 20 és a Honor 20 Pro készülékekre. A további frissítésekről a későbbiekben várható információ.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38