Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 15. 10:12

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

A nyár záróakkordjaként augusztus 14.-től 31.-ig három dokumentumcsatorna dekódolásával is megajándékozza nézőit a UPC Direct. A Viasat World médiavállalathoz tartozó kalandorientált Viasat Explore, a történelmet 360 fokban bemutató Viasat History és a természeti világgal foglalkozó Viasat Nature ebben az időszakban minden előfizető számára elérhetővé válik. Vagyis mind a legmagasabb Plus HD TV csomagban lévő Viasat Explore és Viasat Nature, mind a Medium TV csomagtól elérhető Viasat History már Light TV előfizetői csomagtól megjelenik majd erre az időszakra. 

 

A nyitott időszakban az adrenalinfüggők álmai valóra válnak a Viasat Explore segítségével: 

 

Hatalmas folyók

Augusztus 15. 20:10

A felfedező, tudós és extrém horgász, Jeremy Wade. is megállapította, drámai változás zajlik jelenleg a világban: az elmúlt 40 évben látott csúcsragadozók vélhetően eltűnnek a folyórendszerekből. A Hatalmas folyók című kutatósorozatban Wade egy olyan világkörüli kalandra indul, amely során megvizsgálja a Föld hat legikonikusabb folyójának (köztük a Dunának!) állapotát.  

 

Ausztrál aranyásók

Augusztus 20. 21:45

A legújabb évadban az aranyásók keménymagjához csatlakozhatnak a nézők, amint életük hazárdjátékát játszák, hogy megüssék a főnyereményt. Ebben a felvonásban a rajongók igazi harcnak lehetnek szemtanúi, hiszen hét csapat indul útnak, hogy megtalálják a legnagyobb rögöket. Ahogy a kincsek mérete, úgy az arany ára is új csúcsokat dönt eközben. Vajon ki kapja végül a legnagyobb aranyásó címet?  

 

A cukiságfaktor is beköltözik az otthonokba a Viasat Nature-nek köszönhetően: 

 

A Yorkshire-i állatorvos

Minden hétköznap 16:25-től

A legújabb évadban a műsorvezető, Julian Norton Boroughbridge-be, illetve a híres Skeldale Állatorvosi Központba is elkalauzolja a nézőket. Az állatorvosok és a személyzet számára itt nincs túl nagy, vagy túl kicsi állat – mindenkinek segítenek! Legújabb történeteikben az új ismereteken kívül megható pillanatoknak lehetnek a nézők szemtanúi, miközben a gyönyörű Yorkshire tárul eléjük. 

 

Vad Kanada

Augusztus 16. 14:00

Mesés tájak és látványos vadvilág: ez Kanada! A Föld legnagyobb észak-déli kiterjedésével büszkélkedő országa, amely egyben a világ leghosszabb partvonala címet is elnyerte – három óceánnal is találkozik Az emberek mellett állati és növényi fajok százai hódították meg a jégpáncél alól felszabadult területet – a jávorszarvasok és pézsmatulkok gyakori látványt nyújtanak azokon a pusztákon, amelyeket mi ma Kanadának hívunk.

 

A történelem rajongóinak újdonság lehet a Viasat History augusztusi kínálata, amely mindennap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban – többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anne Frankről, Kolombusz Kristófról, de a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is szerezhetnek ismereteket. 

 

A Viasat Explore az 72-es, a Viasat History az 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen lesz elérhető a kódolatlan időszak alatt. 

 

A kódolatlan időszak alatt a UPC Direct Facebook oldalának követői a szóban forgó csatornákhoz kapcsolódó nyereményjátékban is részt vehetnek.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09